Draga sibiul.ro,
Ma numesc zamoloCse si traiesc si locuiesc in sibiu. Toate simultan. Si numitul, si traitul si locuitul. Ce dejtept sunt...
In fine.
In legatura cu cel mai bun siteu dedicat orasului de pe cibin, nici nu stiu ce sa mai vreau. As vrea sa o vad pe angelina jolie goala, dar nu cred ca se poate...
Ce as vrea eu, ar fi un fel de director al tuturor localurilor din sibiu. Adica nu numai nume, adresa si telefon, ci si o descriere si poza. Adica eu stiu doar barurile din zona centrala, dar sunt baruri super misto si in alte parti, de care nu stiu.
Asa si foaarte frumos ar fi sa stim si alte evenimente artistice din sibiu, nu numai cinema. Adica sa stim din timp daca vine noaptea devoratorilor de publicitate, ca si asa nu am fo' niciodata, da as vrea sa merg. Sau cand incepe festivalul berii (he he) sau cand ie urmatorul festival international de teatru.
Ce mai vreau... eventual mai multe date despre vremea din urmatoarele zile, nu numai minima si maxima.
Asa, si mai vreau ca sibiul.ro sa ma imbogateasca, sa-mi gaseasca o gagica buna rau de tot, si sa ma faca mai dejtept decat sunt deja.
Voila!