Nu m-ai inteles mix2_cbu

Nu is stickere afurisite care se lipsesc asa puri si simplu pe termopane. NO WAY! Treaba asta se face din fabrica la presiune super mare si chiar si la atingere zici ca e din lemn si am si vorbit cu somebody care se ocupa cu geamuri termopane si se pot face termopane imbracate in lemn masiv... e adevarat ca-s mai scumpe dar si asa se poate rezolva treaba cu "Termopane-mania" Chiar azi am trecut pe langa cladirea formului unde-s termopanele si m-am uitat atent... la ochi cam bate urat ca-i din plastic, dar se poate rezolva. Si nu-s stickere, sa va intre bine in cap!!!
Si suntem asa de penibili cu treaba asta: nu mai vrem plastic la ferestre, dar in schimb avem la sticle de plastic pe campii si in paduri si pe strazi si pe zonele verzi din parcuri cat ii haul!!! Ar trebui mai intai sa scapam de alea ca suntem de rasul lumii. Toti nemtii spun: "In Rumänien pflanzt man Plastik auf dem Feld!" Adica: "In Romania se planteaza plastic pe camp" Si mie imi vine sa rad cand aud treaba asta. Si totodata mi-e rusine de mor ca nu stim sa avem grija de oras si tara.
Si about biserica din Iacobeni. Am fost si pe acolo si am vazut. E adevarat ca nu prea arata bine. Dar exista o explicatie buna de ce or pus termopane acolo: Biserica aia e sensibila la umiditate ridicata si intr-o incapere mare nu poti tine umiditatea sub control decat prin termopane si aparat de reglat umiditatea. Ata ete...
Si inca ceva: cat mai e Liceul Brukenthal deschis, fugiti, care vreti, la Bruk si uitati-va la ferestrele de la coridoare, sau mai bine zis ferestrele mari care dau spre biserica. Is termopane si cu imitatie de lemn. Nu-i sticker afurisit cum crezi tu mix2_cbu. Chiar insist sa mergeti pe la Bruk si daca reusiti sa si intrati si mergeti la primul etaj la fereastra si vedeti, nu arata deloc rau