spune-mi ce vrei sa gasesti ....
32 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Eu cred ca ar fi fain daca siteul nou ar avea a sectie unde membrii forumului sa poata uploda propriile poze cu Sibiul, cea ce acum este posibil numai in forum.
|
|
dorinta ta a fost deja indeplinita
Partea cu pozele este deja facuta si pe scurt cam astea sunt optiunile : - poti sa iti faci cate albume vrei - albumele se pot face publice sau private ( cele private pot fi vazute doar dupa ce se introduce parola ) - pozele adaugate in albume pot fi votate , comentate, trimise ca si felicitari - se creeaza automat codul care trebuie introdus pe forum pentru a afisa pozele ( mici si cu link spre poza mare ) pe orice forum - tu o sa poti administra comentariile la poze adaugate de tine - pozele pot fi sterse , mutate in alte albume sau modificate ( titlu, descriere, cuvinte cheie ) Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
suna bine.
|
|
Se apropie lansarea noului site ? Deja sunt foarte curios cum va arata.
|
|
?
|
|
sunt sigura ca va fi galben!
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
cand o sa fie gata, cred ca o sa fim printre primii care o sa-l vedem..deci ..putina rabdare:D
Un barbat fuge dupa o femeie pana cand il prinde ea...
|
|
ai uitat de gaming ... sau cum durerea mea ii zice. nush. chiar ash vrea un ghid virtual pe site
TOT IO!!!
|
|
mi-ar placea sa gasesc asa km saptamanal o poveste(cine a construito km in ce perioada, c personalitati iau trecut pragul, etc.) despre un anumit monument, cladire din sibiu dak s poate
|
|
O mica intrebare... pe acele site-uri personale, mai bine spus profiluri, am vazut ca poti pune poza de profil si un cantec (dreapta jos) insa numai teoretic merge, ca practic ba
Va fi posibil in viitor, sau nu? Thanks Enjoy the silence
|
|
Fly_away> poza de profil o sa fie, dar melodie mai mult ca sigur nu o sa fie din motive de copyright.
|
|
oki doki.... credeam ca o sa mearga totusi, ptr ca pe myspace merge si spune mereu de unde e sursa... si de fapt, ar fi cam aceeasi cu linkurile pe youtube, numai fara imagine...
oricum, mersi de informatii... Enjoy the silence
|
|
Cum am mai spus, mie-mi plac panoramicele alea miscatoare. Mai vreau.
Si m-am gandit sa faceti aceeasi locatie pentru cel putin 2 anotimpuri, vara+iarna, iar unde apare mai multa verdeata chiar 4 anotimpuri, adica primavara sa se vada pomii infloriti, vara cu frunze si mai mult soare, toamna frunzele ruginii si iarna zapada. Si viteza lor poate o mai scadeti cu 10%, desi nu neaparat. |
|
Viteza este stabilita DOAR de voi, pt ca panorama sa se miste mai incet miscati mai putin de mouse: puneti cursorul in mijlocul panoramei si apasati butonul stang al mouse-ului, acum miscati foarte putin mouseul in orice directie, cu cat va departati mai mult de punctul initial cu atat creste viteza .. o sa mai vina si alte panorame cu siguranta Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
Asa e, pt viteza care imi place mie doar foarte putin trebuie miscat... dar unul mai putin finut o sa ameteasca...
Insa mai am o idee, tot geniala: poate se poate si un zoom catre anumite cladiri, tot la panoramicele in discutie. Sa ma rotesc pe acolo si daca o anumita cladire e prea departe sau imi pare importanta, sa apas vreun SHIFT sau ceva si sa ma apropii de ea mai mult. |
|
32 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Return to www.sibiul.ro v.2 - Sibiul s-a schimbat