SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

eRepublik

Bancuri, citate hazlii sau orice te binedispune pe tine arata-ne si noua.


Posts: 1
Joined: 30.12.2009 19:36
PostPosted: 30.12.2009 19:37
Incep prin a va saluta.
Doresc sa va prezint un MMORPG cu inclinatii de strategie total diferit fata de tot ce ati jucat si anume eRepublik.
Link de inregistrare : http://www.erepublik.com
Referal:alexsmarts
Versiunea scurta a prezentarii :

Este un joc in care eRomania a fost si inca este o mare putere,contrar realitatii in care traim.
In momentul de fata eRomania are nevoie de sange proaspat pentru ca eUngaria,tara care nea detronat de pe tronul de cea mai puternica tara din joc,urmeaza sa ne atace.
Este un joc in care ,cetatean virtual fiind,poti fi orice de la un simplu muncitor pana la antreprenor,presedinte al unei tari,mogul media sau soldat care poate schimba soarta razboaielor intre variantele virtuale ale tarilor din realitate.
Nu necesita decat minim 3 minute online zilnic.In functie de cat de atras esti poti petrece chiar si cateva ore bune pentru ca jocul ofera extrem de multe posibilitati.Este un fel de viata virtuala.
Va rog ca macar sa va faceti cont si sa studiati un moment jocul.

Versiunea detaliata :
I. Mai exact jocul imbina intro singura platforma mai multe module :

1.Modulul de razboi.
Cel mai interesant modul.Fiecare tara are cetatenii ei si conflictele ei cu alte tari.Se declara razboaie,se fac aliante si se cuceresc/pierd regiuni.
Exemplu : Ultimul mare razboi a implicat ~25 de tari.Razboiul sa terminat prin cucerirea si capitularea SUA in fata atacatorilor dintre care dau exemplu Rusia.

2.Modulul economic.
Simuleaza economia reala.Poti detine o firma pe care sa o administrezi(angajand alti jucatori,cumparand materii prime,vanzand produse).Poti face specula la piata monetara si poti deveni cel mai bogat cetatean din joc.Ca si in realitate ,in eRepublik banii pot invarti multe.
Exemplu : Sunt oameni care detin mai bine de 8 firme si petrec zeci de minute administrandule.Evident vin si bani,bani pe care ,contrar regulilor,unii ii vand pe bani reali.

3.Modulul de politica.
Cine nu si-ar dori sa fie parlamentar sau presedinte? Aici se poate.Te inscrii intrun partid si poti deveni presedintele unei tari sau parlamentar.In ambele cazuri participi la conducerea tarii atacand tari,stabilind relatii diplomatice,votand taxe si multe altele.
Exemplu : Unele tari organizeaza campanii de takeover mutand mase mari de alegatori si cucerind majoritatea in parlamentele altor tari,manipuland pe urma tara.Asa am facut noi cu eRusia.


4.Modulul media.
Iti poti infiinta un ziar in care sa publici orice articol doresti.Sunt ziare care au mii de cititori per articol.Sunt ziare care au peste 4000 de abonati.
Exemplu : Zilnic sunt scrise mii de articole in eRepublik.Tu decizi pe care le citesti.
Prin aceste module jocul devine foarte complex.Eu nu pot prezenta prea multe lucruri pentru ca ati citi cateva zile in sir.Cel mai bine este sa le descoperiti voi.

II. Situatia eRomaniei din joc.
In momentul de fata eRomania este o mare putere.A fost un imperiu insa din cauza unor conflicte in alianta si a cresterii puterii inamicilor+trisatul am pierdut multe regiuni.
Momentan e un Razboiul Moldial al Patrulea.Ungaria si Bulgaria ne ataca,de mult Romania a atacat Ungaria si aproape ia cucerit complet.Acum ei sunt mai puternici si ne distrug,Crisana a fost ocupata de Ungurii.De aceea avem nevoie de voi.

III. Pentru cei ce isi fac cont :
1.Cititi urmatoarele tutoriale sunt extrem de informative. Tutoriale ? eRomania
2.Va voi oferi personal zilnic o paine pana la lvl6 daca cresteti zilnic.In felul acesta economisiti bani.
3.Va voi adauga la prieteni pentru o mai usoara comunicare.In caz ca aveti nelamuriri sau nevoie de ajutor va stau la dispozitie.
4.Daca jocul devine plictisitor cautati ceva nou : cititi presa,invatati mecanismele economiei,incercati sa achizitionati o firma,etc.Contactatima pt alte exemple.
5.Jocul devine interesant pe masura ce devii mai mare.Ca in realitate de altfel.
6.Incercati sa ajungi macar la level 6.Daca ajungeti la level 6 veti imbogati economia eRomaniei cu 10Gold.Cu 10Gold zeci de incepatori pot primi paine pt intretinere si arme pentru a lupta.

IV. Pentru cei ce nu vor sasi faca un cont ,cateva ultime argumente pentru a va convinge :
1.Jocul ofera multe optiuni,nu este doar un MMORPG.Intrati si facetiva cont macar.Va garantez ca in timp veti fi surprinsi.
2.Jocul nu este extrem de solicitant.Cateva minutele zilnic sunt de ajuns pentru a ajuta eRomania.
3.In joc intalniti extrem de multi oameni inteligenti si de treaba.Aproape lunar este o intalnire reala intre jucatori la un pahar de bautura sau de vorba.
4.Sunt sigur ca vati dori ca Romania sa fie altfel.Haideti macar sa o facem sa fie altfel in lumea virtuala.

Sper sa ne gasim in joc.
Noroc si o zi buna

Posts: 3
Joined: 04.08.2012 18:30
PostPosted: 04.08.2012 18:35
Frumos jocul, insa iti trebuie mult timp de stat in el. M-am jucat, dar ajunsesem dependent..

Return to FUN

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron