SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Super-Gau Nuclear .Fukushima.TV direct din Japonia

Si chiar daca ne laudam orasul suntem cu picioarele pe pamant. Pentru ca uneori lucrurile par sa se miste atat de incet, iar uneori parca nu se misca deloc...
Ce te deranjeaza cel mai tare in Sibiu?

Posts: 2048
Joined: 24.10.2006 14:53
PostPosted: 17.03.2011 20:00
1.


KLICK:Pentru ca nici ziarele de pe acolo nu scriu aproape nimic, iar studiourile TV se ocupa numai de barfe, aveti aici cele mai fierbinti stiri, care privesc DEZASTRUL GFLOBAL de fapt, nu e ochestie strict locala, este mult mai rau decat la Cernobl.
Si aici le aveti direct de la sursa.

Am integrat VLC-Player direct in Firefox, tot streaming-ul il fac numai prin el, (nu suport Silver-Light si nici Windows Media Player).
deschideti LINK-urile,

ignorati install Silver-Light,

ignorati Bericht Stream kaputtX

apoi colt-dreapta sus aveti un dreptunghi cu Spieler K...? KLICK pe el. Asteptati putin, VLC trebuie sa-si formeze Cache, apoi apare si streaming.

Puteti mari imaginea la dimensiunea ecranului prin dreptunghiul negru colt-jos-dreapta.


japoneza dar imaginile conteaza, intelegeti clar despre ce este vorba:

Live: TBS. TOKIO Broadcasting System:

http://de.wwitv.com/tv/b4765.htm


engleza (Japonia) Statie TV de Stiri

NHK World Live aus Japan

http://de.wwitv.com/tv/6810.htm


si apoi ganditi-va daca acceptati sa vi se bage Centrala Nucleara in Transilvania, mai precis langa Talmaci, de fapt ruseasca...si nu frantuzeasca si nici canadiana, de fapt tip-Cernobl, asa a rezolvat Videanu cu Putin (Ariton e direct implicat).
N-ati mai auzit nimic despre asta? Cine tace-face..exemplu Chinezii...


_______________________________________________________________________________________Japonia: posibila catastrofa nucleara! O noua explozie a avut loc marti, radiatii fiind eliberate in atmosfera
de Bogdan Asaftei - Martie 15, 2011 - 12:38
TEXT SIZE: A | A | A | A

881-radiatii

Criza se agraveaza in Japonia. Statul nipon se confrunta practic cu o posibila catastrofa nucleara dupa ce marti a avut loc o noua explozie la reactorul doi al centralei Fukushima.

Pe langa aceasta explozie, a mai izbucnit si un incendiu la reactorul patru la aceleasi centralei. Mai mult, in urma incidentelor de marti, au fost eliberate substante radioactive direct in atmosfera, a confirmat, marti, la Viena, Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA).

Incendiul a eliberat emisii radioactive

Autoritatile japoneze au informat, astazi, AIEA, la ora 4.50 (5.50, ora Romaniei), ca, la bazinul de combustibil folosit al reactorului 4 al centralei Fukushima Daiichi, era un incendiu si ca erau eliberate, direct in atmosfera, emisii radioactive, a precizat AIEA intr-un comunicat.

Ulterior, mai multe publicatii de la Tokio au precizat ca incendiul de la reactorul patru ar fi fost aparent stins.

Explozia a aruncat substante radioactive in aer

De asemenea, autoritatile nipone au informat AIEA ca s-a produs o explozie, la ora 6.20 (7.20, ora Romaniei) la reactorul 2 al aceleiasi centrale, care ar fi putut fi provocata de hidrogen.

La fata locului au fost semnalate niveluri (de radioactivitate) de pana la 400 de milisievert pe ora, au spus oficialii AIEA. De altfel, purtatorul de cuvant al Guvernului, Yukio Edano, a declarat ca hidrogenul care a fost eliberat in atmosfera poarta substante radioactive. Medicii afirma ca, de la un nivel de 100 de milisievert in corpul uman, creste numarul cancerelor.

Aceste noi incidente au fost resimtite si pe bursa de la Tokio, indicele Nikkei, indicele principal al bursei, prabusindu-se cu aproape 11%. Ceea ce inseamna o valoare aproape de doua ori mai mare fata de ziua de luni, cand Nikkei scazuse cu 6,18%, pe fondul cutremurului de vineri.
SHARE:


http://www.econtext.ro/eveniment--2/international/japonia-posibila-catastrofa-nucleara-o-noua-explozie-a-avut-loc-marti-radiatii-fiind-eliberate-in-atmosfera.html


Deci NU SE TERMINA, FITI SIGURI...

si ca sa intelegeti de ce va tot bat la cap...indiferent de partid si guvern, TOTI au de gand sa va introduca Centrala Nucleara in Transilvania, mai precis in Judetul Sibiu.
Amanunte va poate procura Ariton, care in 2011, ca MINISTRU AL ECONOMIEI, prin numeroase VIZITE lA MOSCOVA a creat bazele PARTENERIATULUI LARGIT ENERGETIC cu RUSIA, e un pachet care cuprinde gaz, petrol si Centrale Nucleare tip CERNOBL...

Deci tot a facut ceva PENTRU? Judetul Sibiu..
Georg Schoenpflug von Gambsenberg
Last edited by Retras la cerere on 17.08.2012 21:25, edited 1 time in total.

Return to Asta nu...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron