SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Cabanele arse de la Gatul Berbecului !

Si chiar daca ne laudam orasul suntem cu picioarele pe pamant. Pentru ca uneori lucrurile par sa se miste atat de incet, iar uneori parca nu se misca deloc...
Ce te deranjeaza cel mai tare in Sibiu?
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 17.06.2005 08:30
Saptamana trecuta am facut o tura cu bike-ul prin munti si am vazut si eu cabanele de le Gatul Berbecului :shock: , sau ce a mai ramas din ele :? .

Cu ceva timp in urma am avut o stire pe site despre cele doua cabane , dar de atunci nu am mai auzit nimik de ele, cine a fost devina ... sau cine a dat foc la cabane .

Rondul de Sibiu wrote: La doar doua zile dupa ce cabana din statiunea Fantanele a ars din temelii, alte doua pensiuni au fost mistuite de flacari. Imediat, postul de Politie Rau-Sadului a informat conducerea Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Sibiu ca, pe raza comunei, in zona lacului de acumulare Gatul-Berbecului au luat foc doua cabane. La fata locului s-au deplasat lucratorii de la postului de politie din localitate, impreuna cu Formatia civila de pompieri din comuna, dar si Pompierii Militari din Sibiu. Acestia au constatat ca cele doua imobile erau deja distruse in urma incendiului. Totusi, intrucat exista riscul reizbucnirii incendiului, in zona au ramas cateva echipaje ale pompierilor militari sibieni. "Cele doua cabane apartineau unei societati comerciale din judetul Mures, nu erau locuite si nici racordate la reteaua electrica, neputand fi stabilita cauza incendiului. Cercetarile sunt continuate atat de pompieri cat si de catre lucratorii Postului de Politie Rau-Sadului in vederea stabilirii cauzei incendiului", sustine subinspector Cristian Stanciu, din cadrul Biroului de Presa al IJP Sibiu.


Stirea intreaga : Doua cabane mistuite de flacari

Stie cineva mai multe detalii ?
Attachments
cabana-arsa-gatul-berbecului-sibiu.jpg
... ce a mai ramas din Cabana Gatul Berbecului
cabana-arsa-gatul-berbecului-sibiu.jpg (87.79 KiB) Viewed 18608 times
cabane-arse-gatul-berbecului-sibiu-muntii-cindrel.jpg
Cabana arsa de la Gatul Berbecului, langa Lacul de acumulare Negovanu
cabane-arse-gatul-berbecului-sibiu-muntii-cindrel.jpg (91.38 KiB) Viewed 18608 times
cabana-arsa-gatul-berbecului-sibiu-barajul-negovanu.jpg
Cabana de la Gatul Berbecului
cabana-arsa-gatul-berbecului-sibiu-barajul-negovanu.jpg (83.48 KiB) Viewed 18609 times
barajul-negovanu-cindrel-sibiu.jpg
Barajul Negovanu din Muntii Cindrel - Sibiu
(31.61 KiB) Downloaded 295 times

Posts: 6
Joined: 06.06.2005 20:51
PostPosted: 21.06.2005 20:52
Din cate imi aduc eu aminte aceste cabane nu erau foarte cautate ,deci nu prea aduceau venituri proprietarilor. Deci prin urmare probabil ca acestia au gasit un mod de a scoate bani de la asigurare.
La altceva nu ma pot gandi ca s-ar fi putut intampla.
Si eu sunt curioasa sa aflu povestea reala. Dar cum timpul trece si nu se mai aude nimic probabil ca acuma se "croseteaza" versiunea pt. public.
Se prea poate ca nu vom sti niciodata adevarul.

Posts: 1
Joined: 22.02.2010 17:19
PostPosted: 22.02.2010 17:29
nu imi vine sa cred ce vad :( serios asa ceva nu ma asteptam sa vad. Ma numesc Ioana si sunt nepoata fostului propietar al cabanei. Acolo miam petrecut aproape o jumatate din viata. Adoram cabana mirosul lemnului, petrecerile, nuntile, pescuitul innotul in lac excursile cu familia pe baraj( scarile sunt de ne terminat) si acum sa vad cum a ajuns chiar ma doare sa vad asa ceva deci nam cuvinte. Eu locuiesc in Spania de cand aveam 11 ani si de fiecare cand mergeam in tara acolo mergeam nam mai fost de vreo 5 ani si acum sa vad asa ceva numi vine sa cred.

Return to Asta nu...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron