Salut forumisti.
Azi am vazut un individ care imi fotografia masina parcata partial pe trotuar, in fata casei. Pana sa apuc sa ies, a plecat, nu l-am mai prins. Strada este neasfaltata (strada Timisoara !!!!!RUSINE PRIMARIA SIBIU, toate strazile din jurul acesteia sunt asfaltate!!!!!), toti vecinii parcam cu 2 roti pe trotuar si 2 roti pe strada, in modul asta se poate circula aproximativ normal. Daca toti ar parca pe strada, nu ar mai trece nici o masina decat foarte foarte greu. Si nu cred ca risca cineva sa isi gaseasca masina zgariata de cei care se indeasa.
Stie cineva daca Primaria Sibiu are o initiativa de a amenda posesorii autovehiculelor parcate ilegal, folosind fotografii de la fata locului, facute de indivizi obisnuiti (sau aparent obisnuiti)?
Mersi.
Fotografiaza Primaria Sibiu masinile parcate ilegal?
5 posts
• Page 1 of 1
welcome to the dark ages...
|
|
din cate stiu eu primaria nu mai are de aface cu treburile astea, atributile astea parca au fost trecute in administrarea administratiei pietelor.
|
|
Pietelor? Si vin cei de la administratia pietelor sa fotografieze masini parcate partial pe trotuar? Hmm, ar fi foarte ciudat, cel putin pentru mine. Poate nu a fost de la vreo institutie si sunt eu mai paranoic. Voi vedea daca primesc amenda in viitorul apropiat. welcome to the dark ages...
|
|
http://www.ziare.com/sibiu/stiri-actual ... or-2077375
Uitate si tu la stiri poate o sa-ti vezi masina ) |
|
Din cate imi aduc aminte, in codul rutier scrie ca parcarea autovehiculelor pe trotuar este permisa, daca nu incurca circulatia pietonilor. Asta daca nu cumva exista vreo hotarare a consiliului local care sa interzica parcarea pe trotuar in orice situatie.
Referitor la fotografii, statul roman s-a prins ca romanul e jmecher si daca nu sunt dovezi, nu recunoaste nimic, face contestatie, da in judecata, chiar daca stie clar ca a gresit. Asa ca inainte de a da o amenda, fotografiaza orice (parcari, depasiri neregulamentare, etc) |
|
5 posts
• Page 1 of 1