SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

PUG / PUZ Sibiu - Discutii despre PUG-ul Sibiului

Pentru tot ce am vrea sa scriem pe forum despre Sibiu si nu se incadreaza la "Mi-as dori" sau "Asta nu", de acum avem acesta categorie
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 18.09.2011 22:30
pacat doar ca nu prea exista civilizatie printre cei care viziteaza acest parc si lasa gunoaiele unde ii taie capul...
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 03.10.2011 10:34
Incepand de astazi impatimitii tenisului de masa isi pot arata abilitatile in cadrul noului parc din Vasile Aaron :D pregatitiva paletele si mingile doar. Revin cu fotografii.
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 13.10.2011 10:48
Parcul din Vasile Aaron a fost demolat

Copiii care erau obisnuiti sa mearga zilnic in parcul din cartierul Vasile Aaron au avut parte un soc in aceasta dimineata cand si-au vazut locul de joaca demolat Elefantul si topoganul au fost doborate de o echipa de muncitori care a refuzat sa le spun oamenilor ce se intampla cu locul de joaca al copiilor.

Dupa mai multe demersuri am reusit sa aflam crampeie din planurile facute pentru zona. Cum terenul apartine Clubului Sportiv Municipal Sibiu, condurerea CSM a trecut la treaba si vrea sa refaca parcul.

"Este terenul nostru si vrem sa facem un parc unde sa se faca sport .Vom muta jucariile copiilor in alta parte, vom reamenaja zona si vom instala echipamente de fitness ",a declarat pentru citynews.ro directorul CSM , Viorel Cintean.

Potrivit acestia ,lucrarea nu este facuta in baza unei autorizatii de constructie pentru ca este terenul lui si "face ce vrea cu el". Banii de reamenajare se pare ca provin din veniturile clubului sportiv, iar lucrarile s-au incredintat direct unei firme. Noua structura a parcului ar putea fi gata saptamana viitoare, anunta oficialii CSM.

Sursa: citynews.ro

Imagine panoramica cu parcul :http://www.panogio.com/krpano/krpano.swf?pano=/xml/3583
Attachments
Previous

Return to Zi de zi in Sibiu

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron