Salutare,
Aud ca se planifica demolarea sectiei IPAS de pe Bulevardul Victoriei din Sibiu (Atasez o imagine)
Scopul: transformarea zonei in zona rezidential. Nimic rau in asta dar aud ca vor sa faca blocuri inalte de 15 etaje.
Sunt un pic pesimist la cum va arata zona.... nu cred ca zona se preteaza la un asemenea tip de cladiri.
Sunt atatea si atatea alte variante care, zic eu se incadreaza mai bine in zona.
Mai jos sunt imagini cu zona din Sibiu la care ma refer si cu ce cred ca s-ar potrivii mai bine cu zona
Voi ce parere aveti...
Cartier nou in Sibiu - Bulevardul Victoriei
5 posts
• Page 1 of 1
"The friendship that can cease has never been real"
|
|
I'm baaaaaaaaaaaack!
![]() Am auzit si eu ca demoleaza vechiul "Arsenal"! Foarte bine fac! E infecta zona! Stau la o strada distanta de Arsenal si niciodata nu mi-o placut fabrica aia! Strica tot cartierul! Enjoy the silence
|
|
uau!!! sa apelez la pile sa-mi tina un apartament....chiar si un garaj ajunge
![]() ma abtin....sau nu....
|
|
e adevarat ca nu prea arata buine fabrica aia da nici blocurile de 15 etaje nu se incadreaza in peisaj.daca o sa construiasca ceva de bun gust va arata bine zona
sunt radical si visul meu e sa ajung piR patrat
|
|
nu sunt impotriva progresului, dar chiar nu e o idee prea buna. apropo de PUG intrebarea care este pe buzele tuturor sibienilor este: de ce dracu nu ne intreaba si pe noi atunci cand hotarasc cum sa arate orasul "nostru"? aaaaa.....stiu de ce!
Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!
G I G E L I T A T E A |
|
5 posts
• Page 1 of 1