Aeroportul Sibiu
68 posts
• Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ceva ma face sa cred ca ceva similar o sa vedem si la centura dupa inaugurare
|
|
Stie cineva cati ani este garantia aeroportului? toti cei "de sus" spuneau ca este in garantie si lucrarile vor fi suportate de constructor sau proiectant, sau de ambii... sa speram ca asa va fi!
Offtopic: stie cineva cat este garantia la centura ? Acum imi zicea si Georg (intr-un mail privat) aici la aeroport se mai vede inca odata ca doar iarba nu ajuta la stabilizarea terenului. Tineti minte cum in presa au aparut mesajele oficiale cum ca la centura s-a surpat terenul ca nu a prins iarba. No' la aeroport a prins iarba bine de tot, e plin de spini si scaieti pe-acolo, am ajuns acasa cu o gramada agatati pe tricou si pantaloni Nu sunt chiar din acelasi unghi dar cat de cat se poate vedea cum era "dealul" in timpul constructiei si cum arata acum. INAINTE DUPA Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
Am mai pus cateva poze in albumul Aeroportului Sibiu
Azi (duminica) o echipa de muncitori forau in pamantul din spatele aeroportului, dupa zona in care s-a produs alunecarea de teren, probabil sunt cei care se ocupa de expertiza tehnica, sa speram ca in curand vor da si verdictul. Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
Un articol din Turnul Sfatului publicat ieri, 4 octombrie 2010
|
|
... deci saptamana viitoare aflam cine ar trebui sa suporte cheltuielile de milioane de euro pt rezolvarea problemelor de la aeroport!!! Sunteti curiosi ? |
|
Inca nu am aflat concluzia expertizei dar azi a mai aparut un articol despre investitiile care se vor face la Aeroportul Sibiu.
|
|
Inca un articol despre aeroportul sibiu
|
|
Nu am mai pus demult articolele care au aparut in presa locala despre aeroportul sibiu, cu siguranta vor mai trece cativa ani pana se da verdictul in legatura cu alunecarile de teren din capatul pistei.
25.02.2011 Zbor in bataia procesului, la Aeroport 28.02.2011 La sase luni de la prabusirea pistei, CJ Sibiu da in judecata pe toata lumea . Consultant: `n-au nicio sansa impotriva constructorului ` 09.03.2011 COMUNICAT: IPTANA-OBERMEYER respinge in totalitate Expertiza tehnica realizata de dl. prof univ. dr. ing. Anton Chirica 10.03.2011 Bottesch: "Instanta sa decida" 23.03.2011 Si cu aeroportul nereparat... Consiliul Judetean ar putea ramane si fara garantia celor de la Max Boegl Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
68 posts
• Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5