Mai sunt 2 poduri care practic intrerup centura plus o zona in Gusterita de ~200m maxim, in rest se poate merge dintr-un cap in altul pe asfalt (desi in tronsonul 2 este doar primul strat de asfalt turnat, mai sunt de turnat inca vreo 2 straturi dar asta nu ar trebui sa fie o problema, asfaltul se rezolva repede).
Podurile cu pricina sunt:
1. Podul peste calea ferata din Selimbar, trecerea peste liniile de tren este betonata (dar neasfaltata inca) insa mai sunt vreo 150m in care se va pune umplutura pt a inalta drumul pana la nivelul podului

Tot aici se poate vedea diferenta intre solutia alesa la inceputul proiectului pt a proteja marginile inaltate ale centurii, niste saci umpluti cu ... piatra (?) Oricum a fost o solutie proasta pt ca tot s-au surpat acele margini.

De aproximativ un an , de cand au inceput sa lucreze cei de la vectra in Tronsonul 2 am vazut ca se zideste marginea drumului, sunt niste caramizi speciale, goale pe interior, probabil se va turna beton in interior pt ca am vazut si niste fire de fier-beton in ele.

2. zona din apropierea cartierului gusterita in care inca nu s-a turnat asfalt :

3. Podul (nr 17) peste calea ferata dintre Sibiu ?i Ocna Sibiului, acesta este si cel mai lung pod de pe toata centura, este mai lung decat cel din Gusterita din cate am aproximat eu

Restul de poze facute azi le puteti vedea in albumul Santier in Sibiu : Centura Sibiului
Si apropo de marginile surpate din cauza ploilor (probabil) in acest an, am tot facut eu poze si erau locuri unde erau surpate destul de tare, acum au fost acoperite, zonele arata bine, sa speram totusi ca nu au fost acoperite doar la suprafata ci s-a facut treaba calumea, sa nu ne trezim peste o jumate de an ca se duce asfaltu la vale (cum s-a dus capatul pistei de la Aeroportul Sibiu)