Si eu sunt de parere ca se lucreaza destul de incet, asfalt nu cred ca au mai turnat altul decat cel dintre Bungard si drumul spre Agnita, in schimb se lucreaza la fundatia centurii si la poduri.
La podul peste DN 1 se lucreaza destul de serios, am trecut sapt trecuta pe acolo, se lucra si duminica, banuiesc ca vor se termine lucrarile deasupra soselei cat mai repede ca sa nu mai devieze circulatia pe benzile ocolitoare.
Am reusit sa fac 2 imagini panoramice la podul care va fi construit peste drumul spre Medias, deocamdata o sa pun doar pozele normale iar zilele astea sper sa reusesc sa pun si Panorama 360, acolo o sa va dati seama mai bine ce si cum au facut acolo.
O alta lucrare mare inceputa de cateva luni este un pod peste calea ferata care merge la Ocna, am facut si aici cateva poze dar acum vreo 2 luni. In locul asta s-au turnat f multi stalpi pentru fundatia podului care cred ca va fi destul de mare

Am vorbit intr-o duminica cu paznicul de acolo , adancimea fiecarui stalp de fundatie este cam de 25m, utilajul care face gaurile se
vede de la o posta 
, are 30 de m inaltime

Cred ca asta este ultimul punct in care s-a mai facut ceva la centura, restul traseului cred ca este lafel cum era si acum 2 ani.
Poate duminica imi fac niste timp si dau o tura sa vedem ce au mai facut cei de la Todini.