SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

spune-mi ce vrei sa gasesti ....

V-am promis de mult timp un nou www.sibiulV-am promis de mult timp un nou www.sibiul.ro dar din diverse motive am tot lungit-o si am cam intarziat. De azi 15.04.2008 Sibiul[v.2] e pe NET!!!
Deoarece dorim sa imbunatatim in continuare portalul asteptam parerile si sugetiile voastre .
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 22.04.2008 18:20
MojoJojo wrote:Insa mai am o idee, tot geniala: poate se poate si un zoom catre anumite cladiri, tot la panoramicele in discutie. Sa ma rotesc pe acolo si daca o anumita cladire e prea departe sau imi pare importanta, sa apas vreun SHIFT sau ceva si sa ma apropii de ea mai mult.


Pai zoom IN si zoom OUT se face folosind butoanele CTRL si SHIFT sau Scrool-ul mouseului depinde de pluginul care il folositi pentru a vizualiza panoramele.

Momentan exista 3 variante.

1. Flash Player - Ce mai simpla este folosind pluginul Flash care il au 99% din calculatoare, dar are din pacate si cea mai slaba calitate :( (ZOOM se face cu CTRL / SHIFT)

2. DevalVR - este cel mai mic plugin, ocupa doar 250kb , se instaleaza in cateva secunde, cand se roteste o panorama miscarea este foarte placuta, dar din pacate nu recunoaste linkurile care le-am pus eu in fiecare panorama. Ca sa le fac active trebuie sa mai lucrez la fiecare panorama in parte, sa creez toate linkurile si pt Deval... (ZOOM, cred ca cu scroolu de la mouse ..s au tot cu shift + ctrl)

3. QuickTime - este pluginul principal, imaginile panoramice au fost realizate pt a fi vizualizate folosind QuickTime - singurul dezavantaj este ca e ceva mai mare: 22MB (ZOOM se face cu CTRL / SHIFT)
Cauta rapid pe site:
telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice
adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa
cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc
User avatar
Posts: 205
Joined: 11.01.2008 20:57
PostPosted: 25.04.2008 07:29
Asa e. Cool !
Previous

Return to www.sibiul.ro v.2 - Sibiul s-a schimbat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest