ANUNT - Pentru toti voluntarii din Sibiu CCE
38 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3
hai ca esti tare fly )
sunt radical si visul meu e sa ajung piR patrat
|
|
snip3r.ma refeream puternica dpdv al punctelor mele de vedere......adi,la ce esti candidat independent al consilului local?
|
|
te`am intele pinguiniko da imi place mie sa o ard la shto.sa imi fie cu iertare,da nu am facut`o cu rea intentie
|
|
stai linistit dragule......da vad k adi nu mai raspunde..eram si eu curioasa........
|
|
o sa raspunda n`ai grija
|
|
Da chiar asa.... AdyR.... tu chiar candidezi la Consiliul Local sau faci numai misto? Si raspunde serios, te rog, pentru ca te intreb serios.
Enjoy the silence
|
|
pai si eu intrebam serios...iti dai seama k nu aiurea!
|
|
si io is curios
|
|
Se pare ca DA. Saptamana viitoare, o sa va informez concret. Cititi si ziarele locale. |
|
atunci dragule... daca vrei sa ne castigi semnaturile "tre' sa lucrezi la imagine" si poti sa incepi aici , pe forumul http://www.sibiul.ro .
Cea mai bun? metod? de a-l face pe Dumnezeu s? râd? este s?-i poveste?ti planurile tale de viitor.
|
|
Pana una alta ma abtin sa comentez.... sa vad ce urmeaza
Enjoy the silence
|
|
asteptam detaliile concrete...acum pe bune.daca ai doar 21 de ani poti candida?ai studiile necesare?
|
|
1 Care e strategia electorala si cu cat difera fata de a celorlalti posibili cabdidati?
2. Care sunt fondurile de care dispui si ce vei face cu ele? 3. Care este baza ta logistica pentru a satisface posibilele promisiuni facute in campanie? 4. Cu cine te vei alia pentru a avea mai multa putere decizionala? 5. Care va fi "carligul" cu care ii vei cuceri pe votantii tai? si tot asa... |
|
Dupa cum v-am mai spus, saptamana aceasta cel tarziu saptamana urmatoare voi da toate detalile. Putina rabdare, nu strica. |
|
Nu cred ca il impiedica nimeni sa candideze... are unda verde conform Constitutiei. Insa eu raman sceptic... din motive obiective!
Enjoy the silence
|
|
38 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Return to Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007