Pentru realizarea unui clip cu toti cei care ati fost voluntari in
anul 2007 implicati in programul CCE trimiteti cel putin o poza cu voi
pe mail raulpapuc@yahoo.com
Un clip cu o part din voluntari:
ANUNT - Pentru toti voluntarii din Sibiu CCE
38 posts
• Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pai faceti o asociatie> Asociatia Fostilor Voluntari Sibiu 2007. Cu statut cu alesa cu alea.
|
|
Si desigur cu un coorodonator corupt, din muntenia preferabil, care pe urma sa fie atacat pe forumuri.
Enjoy the silence
|
|
Nu am habar sa se faca o asociatie. Si chiar, daca s-ar face e treaba lor. Si coordonator poate sa fie oricine, care e problema voastra, chiar si din Muntenia?
Oricum, fata din Muntenia s-a descurcat foarte bine. Nu cred ca o sibianca get-pe-get s-ar fi descurcat asa de bine. |
|
sunt de acord cu adi ca "fata din Muntenia" s-a descurcat f bine...dar ce probl ai cu sibiencele?sunt atat de incompetente???.......
|
|
oho.pinguiniko ai grija cu adyR.nu te contrazice cu el ca asta nu se lasa cu una cu doua.e foarte insistent
sunt radical si visul meu e sa ajung piR patrat
|
|
stai linistit....il cunosc..........in plus,sunt f puternica...parerea mea...
|
|
tu stii.da vezi ca pe forum cei mai puternici sunt adminii
|
|
OH, ignorati problema Ady R vs, voluntari vs. lavinia.vs CCE. E o poevste fara sfarsit... E bine ca s-a terminat cumva.
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
dreamwind ai uitat adyR vs johannis,si adyR vs fly_away ca e clar ca are ceva cu fly.oricum el are cu toata lumea.mai ales cu cei care sunt pro johannis si cu cei care il contrazic
|
|
Ady sau Fly?
|
|
mai chisi.tu citesti de la dreapta la stanga?adyR ca doar despre el era vorba
|
|
va place asa de mult sa aberati la orice?
Eu nu sunt contra la nimic bun. Eu sunt contra la tot ce e de rau, hotii, jafuri s.a.m.d. Iar aceia, care sustin aceste fapte, nu am cuvinte de lauda pentru ei, si normal ii contrazic si eventual peste ceva timp sigur i-mi vor da dreptate. |
|
Aha
|
|
Ai-ai-ai-ai! Chiftelutze chiftelutze.... Almanahe ajuta!
Enjoy the silence
|
|
38 posts
• Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Return to Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007