Uf. Deja devine urata treaba. Deja ajungem la amenintari de genu "Eu jurnalist, eu am pix, eu public...pre multi am sa popesc eu...".
Stiu ca dupa incheierea anului se va ajunge la o orgie a criticilor, la un festin al "demascarilor" gen OTV, stiu asta... dar chiar trebuie sa se ajunga pana si aici la" ... am sa iti iau ID -ul si te voi tara prin tribunale" si alte alea? Asta e scopul pentru care unii se inregistreaza aici? Ca sa aiba dupa aceea subiect de articole? Sad...
Capitala Culturala, la final
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
chiar daca nici eu nu agreez de nici o culoare parerile parca prea radicale ale domnului chisi cred ca astfel de comment-uri precum cele ale user-ului bunicutza nu au ce cauta aici. exista deja un forum pentru astfel de discutii... "iubiti-va" acolo...
“Putini sunt cei care stiu, cat de putin ar trebui sa stie, ca sa stie, cat de putin stiu de fapt”
William Shakespeare http://www.flickr.com/photos/34567649@N07/ http://www.patrimoniuromanesc.ro/ "Exista ceva mai greu de suportat decat frigul, foamea si intunericul, e rusinea fata de propria lasitate" Vasile Gogea, 20 decembrie 1989 |
|
@dreamwind.
Insulta e insulta. Iar cand e directa dovedeste ca omu isi asuma riscuri. Nu? Nu trebuie acum sa tragi semnale false de alarma de genul "ce ne facem felelor cu asta", ca stii ca nu e cazul si stii ca o faci gratuit. Vad ca mai nou ai si tu frustrari cu privire la ocupatia mea... Dar ti-or trece. Una e discutia dintre mine si tine, si fly away care, chiar on the edge purtandu-se ea (eu atac concepte si idei, voi atacati persoane), macar calomnia si alte cele au un nivel relativ decent. Alta e darea in stamba a bunicutzei de 26 de ani. Saracu'... Dar tu ii iei apararea doar pentru ca mai e unul impotriva mea, si te face fericita chestia asta. citez din termenii si conditiile forumului acestuia Intotdeauna administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil; este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. Din acest motiv trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili. Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor. Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator si pentru parola (si pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta). @sibiu7 Ai nimerit in zona sibienilor puri. Care au un mare dusman: pe tori cei care nu se inchina la Capitala Culturala, pe olteni, munteni, moldoveni care au facut o conspiratie mare-mare de a distruge imaginea M.S. Sibiul... Dau impresia ca sunt multi pentru ca stau 24 de ore pe net si tot comenteaza |
|
Chisi, nu intelegi un lucru din lumea VIRTUALA (forumuri): Nu poti acuza pe nimeni de vreo "orientare" politica... avem dreptul din constitutie ca e libera noastra alegere si exprimare. ma rog.... chestii de drepturi ii alta poveste. insa, el o acuzat pe 'chisi' si nu pe cel din realitate, pe cel din buletin. Faza cu 'trimitere in instanta' bla bla... daca asta e scopul tau, de a monitoriza si de a face iluzii la asa ceva, de ce nu te-ai bagat la facultatea de drept? poate ca aveai mai mult succes pe acolo.
P.S: Tu tot nu mi-ai raspuns la o intrebare de acuma cateva zile... think about that. Enjoy the silence
|
|
Allo!
Daca omu s-a scapat in public cu insulte, e riscul lui. Si datoria mea sa-l previn ce va pati, daca voi avea eu chef. Internetul e si el un loc public, nu oricine poate scrie ce il taie capul. Dupa cum ai observat (ai observat, nu?), eu nu atac oamenii de pe forum, indiferent ce parere am despre parerile lor. Oamnii fizici, virtuali sau cum vrei tu. Deci Mai scriu o data, poate ti-a scapat la prima lectura "Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare." Deci, legile sunt valabile si pe Net... Nu trebuie sa ai Dreptul ca sa stii asta. Doar sa fii informat. Si nu iti fa griji cu privire la succesul meu. Ar fi culmea sa scriu aici pentru succesul personal. Gandeste-te atunci cum ai contribui la asta, numai de cate ori citesti ce scriu... PS> sorry, care intrebare? Pe bune, nu mai stiu... |
|
Nea' Chisi so cam ofticat.
Parca vad cum scrie in fituica de ziar cum ....am fost demascat...infractorul de moravuri de pe forum.... Sa fim seriosi si sa ramanem totusi la nivelul libertatii pe care ti-o ofera forumul. Daca vreti va scriu aici toate datele mele personale si va dau si poze ca sa nu chinuiti adminii cu probleme de depistat ip-uri. Parerea mi-o sustin si amenintarile cu tribunalul imi aduc aminte de tribunul VC Tudor (aka Zbor deasupra unui cuib de cuci). Salutare..pupam toti piata victoriei |
|
Asta da.......chiar am ras cu pofta.
Chisi...nu iti tin partea dar nici nu te critic, adica voi face si una si alta, bre domne! Ai devenit cam sensibil maestre in ultima vreme; ori te cuprinde spiritul craciunului ori nostalgia lu` 2mii7 ca te lasa fara mina-n pix. Bunicutza....e ca dracu, si asta e de bine, asadar, fara sens peiorativ(corect chisi? fii corectorul meu....ca poate ma prind si eu odata cum sta treba cu gram). Dar sa revenim la boii nostri....vb mai devreme de bunicutza: bre nene, faza cu jigniri la adresa lu` chisi e nasoala rau - ti-o spun direct, oblu-n fata, insa la celelalte puncte nu ai gresit; punctul cu sibiu si romania e tare, chiar memorabil, demn de cartea orasului! Doua vorbe bunicutzo.....mancati-as: fii perseverent(a)! Propun sa scoata in vanzare la buticurile alea ambulante si servetele imprimate cu sibiu si cce2mii7 si sigla si tot ce mai vreti voi. Si sa fie ieftine. Ideea e simpla referitoare la CCE2MII7: s-au investit multi bani: unii curati-murdari! s-a investit mult timp, si aici aplauze pt voluntarii care si-au facut treaba cu daruire si s-au implicat neconditionat, fiecare dupa posibilitati. S-au investit nervi, idei, ba una ba alta nu stau eu sa contabilizez ca doar nu sunt ticnit.... E normal sa nu fim de acord unii cu altii am priceput pe acest forum. Asta e, eu am priceput asa mai incetinel......altii niciodata. Pana va pricepe toata "turma": injurati-va-n draci.....mi-e totuna(era sa zic iubiti-va mult) Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!
G I G E L I T A T E A |
|
Bunycta... de erai fata te-as fi pupat!
Enjoy the silence
|
|
Nu creed ca se va termina totul odata cu CCE, sper ca initiativa a "prins" si ii va inspira si pe altii sa contribuie anii urmatori.
Felicitari voluntarilor, multumim ca v-ati implicat si ati incercat sa faceti viata tuturor un pic mai buna! Bravo! |
|
Bullseye tu faci parte din CCE?
|
|
totul e bine cand se termina cu bine....sincer, mie-mi plac dramele! lol(daca se intreaba cineva: am scris asta doar ca sa ma aflu-n treaba)
Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!
G I G E L I T A T E A |
|
ma gandeam eu )
ma abtin....sau nu....
|
|
@bunykutza
Nu m-am ofticat pe tine. Ti-am acordat circumstante atenuante oricum. Vrei si tu sa fii bagat in seama de cineva, cumva. Si cand nu ai ce spune, faci ce poti. Scrii pe forumuri, ca e mai fain asa, anonim. Ba mai bagi si comentarii pe la ziare, ca tot e fain si anonim. (tu ori semenii tai). Iti mai trebuie curajul sa spui in fata ceea ce comiti pe aici. Ceea ce nu as crede. Iar scannerii celor spuse de nime sper sa isi fi dat seama ca m-am referit la curajul ala de a te privi in ochi si a spune exact ce scrii aici, nu la cine stie ce amenintare ori Teorie a conspiratiei. |
|
Clarificari:
- am curaj sa spun totul si in fata insa din pacate (chestii kapitaliste, corporatiste) stau in Bucuresti - asadar am si termene de comparatie cand spun ceva legat de Sibiu. -prin ziare si forumuri bag comentarii numai cand ma scoateti din sarite cu aberatiile....in rest doar stau si citesc. - imi place cand totul se termina cu bine si triumfa pacea intre popare... .....URA URA URA |
|
da, toti avem curajul sa luam taurul de coarne insa tragem mata de coada.
nu am nik personal cu chisi dar daca numai cativa postam aici, nu il voi intreba pe bamse ce baga in sarmale.... asadar...chisi, lamureste-ma si pe mine bre domne: trimite-mi link-uri cu vb intelepte de ale matalutza in care iei taurul de coarne; arata-mi randuri debitate de tine in care te exprimi constructiv! ca sincer...chiar chiar am ramas cu impresia ca vorbesti vorbe doar ca sa iti spui ziarist... ps: astept raspuns urgent ps2: nu ma uita ps3: lov u sou maci Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!
G I G E L I T A T E A |
|
Return to Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007