Page 1 of 1

Pasti in Sibiu (Ostern in Hermannstadt) 2007:vazut din Viena

PostPosted: 16.06.2007 22:36
by Retras la cerere
1.

Avem aici o serie interesanta si mare de fotografii, numita Ostern in Hermannstadt der Kulturhauptstadt Europa (Stefan) pozitia 2007.04.09(atentie la aceeasi data mai sunt si altele!) care poate fi rulata orizontal. Daca se face klick pe o fotografie, se deschide mare...La sfarsitul fiecarei serii de benzi-foto apare in partea dreapta un click intr-o sageata albastra, prin care se trece la urmatoarea serie de fotografii...Seria de 2007.04.09:Hermannstadt trece la sfarsit direct in Schaessburg (Sughisoara).
Dau adresa:
http://www.party.at/Photos/Archiv.2007/Streifen.2007.04.09.004

Acum vad ca nu vrea sa se deschida direct unde ne intereseaza: nu-i nimic:
Deschideti URL de mai sus, gasiti tematic photos klick pe rubrica photos, apoi se deschide o lista datata in ordine strict cronologica, coborati pana la Mo,09.04.2007 Ostern in Hermannstadt...(Stefan) si deschideti prin klick. Apoi mai departe merge cum am scris...

Georg Schoenpflug von Gambsenberg, Ulm/Soeflingen, Deutschland

PostPosted: 17.06.2007 01:10
by Bullseye
Nice find! Multumesc pentru fotografii, sunt faine si de buna calitate.
Observ ca Sibiul in general arata bine si cultura exista bine mersi; pe de alta parte spoiala de la Butoiul de Aur arata ca dracu' si hotelului Bulevard i s-a administrat o doza masiva de sedative.

In general e forte interesant ce fotografiaza un strain care nu cunoaste locurile, si nu vorbesc aici de turistul care trage-n chip ca un zombie tot ce citeste in ghidul orasului. E o cu totul alta perspectiva decat a unui autohton.

Sa nu se supere ovisopa, dar nu pozele cu raliuri, motociclete sau artificii m-au adus aici ;)

Sunt o tona de photo sharing sites pe care se pot cauta imagini din Sibiu, numa' timp sa ai, de exemplu (cele mai populare intai): Flickr, Webshots, Photobucket, Shutterfly, ipernity, pxSpot, Pikeo, vMix, AlbumTown, FotoFly Twango, Euro Photo Club, Fotki, Fotolog, Fotopic, Ringo, Zooomr, Photobucket, Box.net, Zillauser.com, pix01, ComBoost, KlikShare, ImageStation, OfotoIn alta ordine de idei Google a introdus o chestie numita "street view"; au echipat autovehicule speciale cu multiple aparate foto ce au facut mii de poze la nivelul strazii in orase americane, pe care apoi le-au postat in google maps la locatia exacta identificata prin GPS.
http://maps.google.com/help/maps/streetview/

Sper sa imbunatateasca rezolutia si sa extinda chestia asta si la alte zone, un exemplu la intamplare ar fi Sibiu ;)

Re: Pasti in Sibiu (Ostern in Hermannstadt) 2007:vazut din V

PostPosted: 12.03.2011 21:54
by Retras la cerere
3.


Mai sus, deci la posting 1. am actualizat LINK-ul ..acum se deschide frumos..merita sa le priviti, au trecut oarece 4 anisori...

Georg Schoenpflug von Gambsenberg