Dada, ieri a fost super. Poate sunt subiectiva, pentru ca a fost muzica mai pe gustul meu. Within Temptation, intr-adevar un show cu de toate, decor, lumini, efecte speciale, tipa fara bocanci.... The Gathering-yummi.
De ce vedetele straine sunt atat de dragute iar pseudo-vedetele romanesti au un pai bine introdus undeva?
Cu felicitarile pentru organizatori vor fi mai retinuta, foarte retinuta. Sa vedem diseara cum va fi.
ARTMANIA 2007
19 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
sa urmariti in seara asta after forever, dupa parerea mea o alta formatie excelenta de metal, desi e cam dura, Merita! poate puneti si niste filmari pe forum ca nu stiu daca ajung azi mai repede de 22 in piata...si e una din formatiile mele preferate!
Distractie maxima! semnatura !
|
|
A fost frumos. Nu ii dau originalitatea afara din casa, dar un show bun care a salvat seara. Desi si Luna Amara a fost super. De ce strainii se dau peste cap sa faca spectacol, si romanii nostrii dau din cap in fata miocrofonului balacindu-se in uralele admirative ale puberilor dezorientati? NU vreau sa atac pe nimeni, dar ieri a fost din nou seara copiilor la TVR.
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
Artmania este un festival cu iz nonconformist; cine a vrut sa auda bine - a auzit bine; cine a vrut sa vada - a vazut; cine a vrut sa se imbete - asa a facut; cine s-a distrat - s-a distrat; si restul...
La anul poate se renunta la vedetele de carton! Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!
G I G E L I T A T E A |
|
19 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Return to Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007