Page 1 of 2

Modificari la navigare si la cateva butoane .

PostPosted: 08.03.2004 07:24
by ovisopa
Zilele astea am mai modificat 3 lucruri la forum, este vorba de butoanele din pagina "Subiect nou", "Raspunde" ... inainte erau de culoare inchisa si nu aratau prea bine .. acum arata a buton ca inainte nu prea :( , iar daca navigati cu Opera merge si efectul de mouseOver (in poza #1 se vede efectul la ultimul buton "URL") .

A doua modificare este modul de inregistrare, acum formularul de inregistrare este mult mai scurt si contine doar campurile cu informatii personale, asta pentru a ajuta personale care se "sperie" de formularul standard . Iar cei care deja sunt obisnuiti cu forumurile, dupa inregistrare vor intra la profil si isi modifica setarile cum vor ei. ... detalii in poza #2 .

Cand o sa mai am timp o sa iau parti din ghidul de utilizare tradus de http://www.phpbb.ro si o sa-l adaptez la forumul asta. Si probabil dupa inregistrare userii vor primi mailul acela putin modificat, in sensul ca o sa adaug un link spre ghidul de utilizare .

Iar a treia modificare este bara de navigare intre forumuri si topicuri, si modul in care mergi la o alta pagina in cazul care un subiect are mai mult de 15 raspunsuri, pentru a vedea mai exact despre ce e vorba aruncati o privire peste poza #3 .

Sper sa fie de folos modificarile :wink: .

see ya

PostPosted: 08.03.2004 19:25
by neuron
Modificarile sunt marfa. Nu sunt prea vizibile insa daca te intilnesti cu ele intelegi deodata ca e modificat :)

ultima arata bine de tot

PostPosted: 08.03.2004 22:08
by luciano
Primele doua hai sa zic ca nu se vad chiar asa.
Dar ultima e mishto de tot.
Stii cum se zice: incepe sa arate a forum :P
Mishto

forum indeed

PostPosted: 09.03.2004 13:04
by das
forum a fost de la inceput...insa "it's more beautiful and useful"
daca mai lucreaza mult ovi la el, o sa ne faca si masaj :worship:

PostPosted: 09.03.2004 13:25
by ovisopa
urmeaza cateva galerii cu avataruri .. si smiley face-urile o sa le aranjez altfel si o sa mai bag cateva faine ... animate ...

pe urma o sa vina noi optiuni de bbcode , astea cand o sa am mai mult timp , ufff .

see ya

PostPosted: 09.03.2004 18:52
by neuron
Ok va fi super marfa acest forum cind va fi modificat de tine. Cred ca shi echipa phpBB.com te va ruga sai arati cum ai facut ;) . Daca nu stii cum sa fonsat phpBB o sati spun eu. Un programator care stia sa programeze doar in doua limbi facea un forum pentru sotia lui. A avut succes .. la facut .. si acum e cel mai folosit forum.

noi modificari vor urma in curand

PostPosted: 10.03.2004 07:15
by ovisopa
faina povestea cu phpBB'u :) ... eu vreau doar sa-l fac mai util pt ce-i care'l folosesc, chestia cu bbcode mi se pare misto , am vazut la forumul ala Full MODed care l-ai instalat tu cateva butoane interesante care o sa le pun si aici :)

Probabil o sa mai fac o mica sectiune, ori in partea de sus ori jos ( ma mai gandesc ) cu linkuri spre partile importante din site : Poze ; Stiri locale - Muzica - IT&C ; Harta ; Telefoane Utile (categ asta trebuie imbogatita) ...

Si inca o chestie care ma deranjeaza putin este butonul de mesaje, o sa caut modu care schimba acel buton cand ai mesaje noi ; mi se pare ceva foarte util , poate nu toti isi verifica mailu din 10 in 10 minute .. sau mai des ... cum fac eu :lol: ca sa afli daca ai primit ceva nou.

Astea ar cam fii urmatoarele proiecte :) can o sa pun cateva dintre modificari o sa va anunt eu in caz ca nu le vedeti :8 :lol:

P.S. voi simtiti vreo imbunatatire la viteza de incarcare a forumului ?

see ya

PostPosted: 10.03.2004 19:38
by Anonymous
Cred si eu ca butoanele alea de sus trebuie imbogatite. Cind esti autentificat apar 8 butoane si e loc inca pentru doua iar cind esti vizitator apar 6 butoane si 4 locuri liibere. Deci cred ca maximum vei adauga 2 butoane. Despre vorba cu emailul. Deci daca am inteles ceea ce zici .. butoanele alea de la email sunt largite nu .. sau ca toate icoanele de mesaje sunt la fel. Hmm .. trebuie de creat o variabila unde sa salvezi ultimul mesaj mereu cu o icoana hot ;). Si doar sa o afisezi .. asta in caz ca utilizatorul a primit vreun mesaj deci ca urmare cred ca stii ce vei folosi.

PostPosted: 10.03.2004 19:39
by Anonymous
Testez quickreply ;) cami place. Am observat ca pentru vizitatori ai lasat si un loc liber unde sasi scrie nick-ul.

PostPosted: 10.03.2004 19:48
by ovisopa
asa e facut MODificarea ... .. io nu am facut nimik , am umblat numai la "cosmetics" cum se zice pe forumuri :p

PostPosted: 10.03.2004 19:56
by ovisopa
Anonymous wrote:Cred si eu ca butoanele alea de sus trebuie imbogatite. Cind esti autentificat apar 8 butoane si e loc inca pentru doua iar cind esti vizitator apar 6 butoane si 4 locuri liibere. Deci cred ca maximum vei adauga 2 butoane.


pai nu o sa bag intre butoanele de sus .. ori fac un rand nou acolo sus , ori le pun jos , dar cu siguranta nu o sa fac linkuri cu poze .. cum sun butoanele acum .. o sa fie simplu text "Harta Sibiu" , "Poze din Sibiu" ... e mai bine cu text.

Anonymous wrote:Despre vorba cu emailul. Deci daca am inteles ceea ce zici .. butoanele alea de la email sunt largite nu .. sau ca toate icoanele de mesaje sunt la fel. Hmm .. trebuie de creat o variabila unde sa salvezi ultimul mesaj mereu cu o icoana hot ;). Si doar sa o afisezi .. asta in caz ca utilizatorul a primit vreun mesaj deci ca urmare cred ca stii ce vei folosi.


pai stiu ce zici tu dar io nu vreau sa ma apuc de programat prin el ca nu am timp .. abea apuc sa instalez un MOD nou pe el, care se face doar cu copy paste ... si cu un pik de atentie :)

Am vazut pe phpbb.com parca un mod pt. asa ceva dar nu am avut timp nici sa-l iau :( .. o sa-l caut eu mai incolo :)

mersi ricum , mai vb

see ya

PostPosted: 10.03.2004 20:00
by neuron
Ok .. dar oricum imi pare ca forumul ar fi mai complex daca ar fi ceva butoane sus, si nu am avut in vedere de 'Harta sibiu' si ceva de tip 'Galeria foto ale userilor' sau 'Regulament' sau vreo pagina care ar vorbi utilizatorilor scopul acestui portal sau forum. Mai multa imaginatie.

PostPosted: 10.03.2004 20:07
by ovisopa
Ideea e ca trebuie sa faci cateva legaturi intre forum si portal ... si invers intre portal si forum ( aici am pus linkuri la pagina de concursuri, o sa mai pun la galeriile foto, dupa ce o persoana scrie un comentariu la opoza... si o sa fie in mai multe locuri )
O sa vad cam care sunt cele mai vizitate parti din site si alea vor avea link din forum ... dar mai incolo :)

see ya

PostPosted: 10.03.2004 20:38
by Anonymous
Ok ..

PostPosted: 04.01.2007 14:58
by Blackrider
limita de 10kb la poza de avatar e minuscula....macar un 40kb,ca nu pot incarca nimic.


B.