Impresionante panoramele, felicitari! Eu invat acum sa fac panoramice de genul asta, ai un sfat pentru mine cu ce program sa lucrez, sau stii vreun tutorial bun online?
10Q
Imagini panoramice din Sibiu
27 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Primul Tur Virtual din Sibiu cu Imagini Panoramice Fullscreen
Pentru a naviga in turul virtual intrati aici : Tur Virtual in Muzeul Satului mai multe detalii despre tur gasiti aici |
|
panorame am mai vazut si pe in360.ro
![]() sunt si aia f. meseriasi sper ca nu fac reclama la ei. Nu prea am mai vazut update-uri insa.. ai putea sa folosesti si tu devalVR ca plugin de vizualizare este f. tare. mult succes in continuare ![]() CristiAnSen |
|
devalVR inca nu stie linkurile alea de pe sfere. Sa speram ca in versiunile mai noi vor rezolva si aceasta problema. E mult mai mic decat quicktime si cum spuneai e super ca si plugin pentru qtvruri.
Cea mai bun? metod? de a-l face pe Dumnezeu s? râd? este s?-i poveste?ti planurile tale de viitor.
|
|
Super faine!!! Felicitari!!!
![]() |
|
panoramele sunt superbe, mai lipseshte una a lui rebelutza, asta pe cand? ashtept raspuns in imagini
![]() ![]() TOT IO!!!
|
|
Super fain!
Pe langa Sura Mica-Viile Sibiului nu? |
|
Se vede Sura Mica de pe dealul asta, daca il treci mergi spre Ocna Sibiului.
Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
Ovi tu ai pus si ceva filmulete pe youtube cu sibiul??
|
|
Da, am pus si acolo filme de la evenimente importante
![]() |
|
deci nu sunt luat in seama ....
![]() ![]() TOT IO!!!
|
|
27 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2