SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Buton de adaugare a evenimentelor in Google Calendar

www.sibiul.ro s-a nascut nu pentru ca Sibiul nu ar fi avut site-uri de prezentare pe net. S-a nascut pentru ca noi am zis ca putem sa facem ceva mai bun, ca putem sa punem pe net tot ce ne-am dori noi sa gasim despre orasul nostru.
Aici vrem sa ne spui tu ce ai vrea sa gasesti pe site, ce crezi ca ii lipseste...ce iti place si mai ales ce nu iti place.

Folositi Google Calendar ?

DA
3
75%
NU
1
25%
 
Total votes : 4

User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 24.05.2011 18:54
Nu stiu cati dintre voi folositi Google Calendar, mie personal mi se pare excelent in combinatie cu un telefon care suporta sincronizarea cu Google Calendar. De obicei pt a nu uita de anumite evenimente imi puneam cate un reminder, in momentul in care le adaugam pe site, dar acum este mult mai simplu, in pagina de detalii a fiecarui eveniment am mai pus un buton pe langa cele deja existente (Twitter, Facebook, Google Buzz) , noul buton este Google Calendar

Image

iar cand dati click se deschide automat pagina de adaugare a unui eveniment (reminder) in calendarul din contul Google. Toate campurile sunt deja completate, mai tebuie doar sa selectati daca doriti sa va sune alarma si inainte cu cat timp sa sune, si sa apasati butonul SAVE.

Image

Image

Si acum partea cea cea mai frumoasa, in functie de ce telefon aveti, o sa va apara automat in agenda telefonului. Pe telefoanele cu sistemul de operare iOS si Android totul se face instant daca aveti activat PUSH, pe Symbian (Nokia) este posibil sa va sincronizati agenda cu Google dar nu stiu daca se face instant (tehnologia PUSH) sau doar dupa ce syncronizati cu calculatorul sau direct din telefon (???)

Image

PS. Pe langa Google Calendar folosesc si Google Contacts (syncronizat automat pe telefon si in Picasa pt face-detection), Google Latitude, Google Docs si bineinteles Google Mail. LONG LIVE GOOGLE!!!

Foloseste cineva alte aplicatii de calendare ????
Cauta rapid pe site:
telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice
adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa
cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc

Return to www.sibiul.ro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron