Azi am ales castigatorii concursului din luna aprilie ce-i drept ca a fost o mica intarziere de cateva zile ... dar stitzi si voi vorba romanului Mai bine mai tarziu decat prea tarziu .
Castigatorii sunt :
Eugen Moisescu
Claudiu Hadarean
IMPORTANT !!!
Azi m-am uitat de curios la traficul generat pe fiecare din conturile castigate luna trecuta, si spre surprinderea mea unul dintre conturi nu a fost folosit deloc , cred ca nici macar o conectare nu s-a facut in perioada 20 Martie - 22 Aprilie . Nu inteleg de ce acea persoana nu a folosit contul dar sper ca viitorii castigatori , care nu o sa foloseasca contul sa-mi trimita un mesaj sa stiu si eu asta, in felul acesta pot da contul altei persoane care s-a inscris la concurs si care s-ar bucura de o conexiune la NET mai buna .
that's all folks
see ya
Castigatorii din luna Aprilie
2 posts
• Page 1 of 1
Ieri cand am trimis emailurile catre castigatorii la concurs am primit un email cu o eroare de la serverul @post.ro .
Prima data m-am gandit ca sunt bagat cumva in lista de SPAM si am incercat sa trimit si de pe @yahoo.com , si de pe yahoo am primit acelasi mesaj . M-am logat pe adresa mea de pe @post.ro sa vad daca de acolo merge ( adresa asta mi-am facut-o tot din cauza asta ... pt ca nu am reusit sa trimit de pe alte adrese ) , am trimis un email pe adresa lui Claudiu Haradean si cica totul a fost OK . Dupa toata invarteala asta le-am trimis un email celor de la post.ro pe adresa info@post.ro , adresa care este pt Intrebari si sugestii dupa cum scrie pe site. De ieri dimineata pana azi nu am primit nici un raspuns -> Parerea mea este ca serviciile @post.ro sunt de toata jena Acum astept un mesaj de la Claudiu Haradean, sunt tare curios daca a primit email-ul ... |
|
2 posts
• Page 1 of 1
Return to Concurs @sibiul.ro & RDS