SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Romani in Lume

Poate ai plecat pentru o viata mai buna, poate pentru altceva spune-ne si noua cum e.. ai gasit ce ai cautat?
Sau poate ca vrem sa plecam de aici....
Ce ne face sa plecam in alte tari? Oare umbla cainii cu colaci in coada in tarile calde?
User avatar
Posts: 57
Joined: 10.11.2005 15:51
Location: Toronto, Canada
PostPosted: 05.04.2009 18:42
?ef la cea mai mare companie aerian? din Canada

C?lin Rovinescu (52 de ani) e un canadian de origine român? pe care mintea sclipitoare l-a propulsat în vârful ierarhiei în fiecare firm? pentru care a lucrat. În urm? cu câteva zile, el a devenit num?rul 1 în cea mai mare companie aerian? din Canada, Air Canada.

http://www.libertatea.ro/stire/sef-la-c ... 35535.html
User avatar
Posts: 57
Joined: 10.11.2005 15:51
Location: Toronto, Canada
PostPosted: 16.04.2009 11:43
Gentlemanul

Boxerul Lucian Bute (29 de ani), campion modial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a pozat pentru revista canadian? “H Masculin-Singulier”, în ipostaza unui b?rbat de succes. Zece pagini g?zduiesc povestea sportivului român, s?rac, dar muncitor, care ?i-a îndeplinit visul peste Ocean.

Citeste articolul complet aici:

http://www.libertatea.ro/stire/gentlemanul-236761.html
User avatar
Posts: 57
Joined: 10.11.2005 15:51
Location: Toronto, Canada
PostPosted: 06.08.2009 03:38
Afaceri?ti români din Canada, renumi?i în lumea caviarului
3 August 2009

Cornel ?i Dorina Ceap? au emigrat în Canada pentru a duce o via?? mai bun?, iar acum sunt a?a de renumi?i pentru afacerile cu nisetru ?i icre negre, încât publica?ia Business Journal le-a dedicat ultimul num?r.

Cornel si Dorina Ceapa, captura Business JournalCona?ionalii no?tri au pus bazele firmei Acadian Strugeon&Caviar în 2004, iar acum deja aprovizioneaz? cu pe?te ?i icre negre restaurantele din toat? Canada. Cornel ?i Dorina se trezesc în fiecare diminea?? la 6 (atunci când e deschis sezonul de pescuit) ?i stau pe ap?. Prind ?i câte 50 de buc??i pe zi, dar nu p?streaz? decât 10.

Afacerile le merg a?a de bine, încât românii vor s? aib? în curând propria cresc?torie de nisetru, momentan având deja mai multe sucursale unde carnea ?i icrele sunt colectate ?i preparate. Potrivit Business Journal, în câteva luni, familia Ceap? va ob?ine permisul de a exporta carne ?i caviar.

Între timp, au treab? în buc?t?rie. Nisetru afumat, file, la gr?tar, cu tot felul de mirodenii ?i condimente, preg?tit perfect. Asta e specialitatea lui Cornel, care o are pe so?ia lui ajutor de buc?tar.

(http://www.libertatea.ro/stire/afaceris ... 50435.html)

Return to Sibian in tarile calde

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron