filme ? ce filme ?
38 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Sa raspund la " Care filme" In fiecare zi, la Muzeul ASTRA din Piata Mica, de la ora 14 ruleaza cate un documentar. Pacat doar ca e la ora 14, cand lumea e la servici, dar ora se va mult in curand.
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
FATA CU CERCELUL DE PERLA
(glosse proprii mai mult pe langa decat despre:): Aici sunt perfect de acord, ceea ce e foarte rar la mine.... Filmul ca realizare este magnific, dar fascinant este subiectul... Vermeer Van Delft este de fapt cel mai sofisticat, rafinat-curvesc constructor de culoare si lumina...In general Flamanzii(Flandrenses e mai bine, nu are nimic cu foamea flamanzilor, oh, necesara abtinere de la diacritice!) imi convin mult mai mult decat italienii, care sunt cateodata mult mai pompieristici in culoare si spectaculosi, clar. Geniali, sa nu fiu gresit inteles, mai ales unde sunt discreti, cat pot fi ei pe masura lor, ma refer de ex. la Ecce Homo de Tiziano Vecellio...Dar Flandrenses imi convin mult mai mult...Si in special Vermeer Van Delft, unde personajele par a fi suspendate intru eternitate si lumina.Un fel de Existentialism inainte de curentul sec.XX (vorbe...vorbe...vorbe alias palabras)...P-huij, nu ma recunosc... Mi-am epuizat retorica pe 10 ani... Nu mai mac... Georg Schoenpflug von Gambsenberg |
|
If Only, The Guardian, Like In Heaven, The Notebook ... si pot continua
TOT IO!!!
|
|
A fost TIFF-ul. Veniti de luati filme!
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
Filmul romanesc "Restul e tacere" prezentat la inchiderea festivalului a fost klumea, foarte frumos!
|
|
..
|
|
Pe http://live-tv-channels.com/ puteti face upload de filme, puteti cauta filmul preferat, si va puteti uita la 300 de posturi tv. Marfa site.
|
|
The Guardian cu ashton kutcher si kevin costner este un film extraordinar! Mie imi place enorm cu joaca ashton, "Guess who" pentru cine nu l-a vazut il recomand ! e o comedie pe cinste.
|
|
mai fratele meu e zic ca avataru in 3d merita vazut si ii recomand oricariu om care vizioneaza filme merita e ceva extraordinar isi merita premiul |
|
O sa radeti de mine in mod sigur, dar imi asum riscul
Pentru prima data, azi, am vazut si eu Pretty Woman. Stiam cine joaca, fredonam melodia...dar nu am vazut filmul. Mi s-a parut dragut, o poveste prea frumoasa ca sa fie posibila in alta parte decat in filme |
|
Daca nu ati vazut, uitati-va la Schindler's List. Ocupa prima pozitie in top IMDB. Filmul este din anul 1993, dar cu siguranta este foarte bun.
|
|
Am luat lista de filme de pe IMDB, insa cel mai mult mi-a placut The Shawshank Redemption (Inchisoarea ingerilor). Toate filmele din top 10 sunt foarte bune. O sa caut acum sa ma uit la top 20:D
Last edited by vali321 on 01.08.2012 10:41, edited 1 time in total.
|
|
The Shawshank Redemption l-am vazut cred ca de cel putin 4 ori. Cel mai mult imi place momentul din finalul filmului, atunci cand ramane singur cu toti banii..
|
|
Cum se numea acel film romanesc? O luna 3 saptamani si 2 zile sau cum? As vrea sa-l revad..
|
|
Aseara am inceput sa ma uit la serialul Friends. Vi-l recomand. Este foarte bun:D
|
|
38 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3