SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

SIW. System Information Windows. Autor Gabriel Topala

Hai sa nu-i zicem dependenta dar... luati o foaie de hartie in fata si enumerati cateva activitati care le faceti fara calculator. Sunt cam putine nu?
Atunci hai sa vorbim despre calculatoare.

Posts: 2048
Joined: 24.10.2006 14:53
PostPosted: 07.09.2011 00:51
1.

SIW= System Information Windows
(portable-freeware (nu trebuie instalat, ci numai copiat, eventual pe un CD sau pe USB-Stick si lucreaza de acolo direct, deci nu este program instalat pe computer, nu influenteaza in nici-un fel programele instalate si nu ocupa loc in plus), free, adica liber, adica gratis, autorul spune, daca v-a placut, sa-i oferiti o cafea, creat de Gabriel Topala, este un program micut (3,6 MB) in comparatie cu EVEREST (12,5 MB), dar nu cu LINK-urile html din Everest (Aida)...

Insa informatia asupra propriului computer este remarcabila, mi se pare mai precisa si amanuntita decat in Everest, mai ales in ce priveste sensorii de temperatura si rotatia ventilatoarelor..
Si in descrierea exacta de hardware din computerul propriu este mai precis decat Everest..despre SISOFT-SANDRA editia libera (nelicentiata) nici nu merita sa vorbim...aici intervin restrictii informative..cateva chestii(foarte amanuntite si precise, clar dar...), apoi ca sa stii mai departe, trebuie sa platesti licenta..

De ce este necesar:
Cand ceva nu functioneaza, trebuie sa primesti ajutor, SIW redacteaza un raport-concis si clar, nu zeci de pagini cu coloane de 00010001 ca in Everest..
Si in loc sa te balbai explicand aici in forum sau la reparator ca nu merge si habar nu ai ce piese ai in computer, mai bine dai acest raport SIW...(stergand clar, datele prea personale)...

Am in minte topic-ul cu: Nu-mi merge laptop-ul sau asa ceva..un raport SIW spune mai mult decat orice balbaiala forumistica....Pagina Topala apare in engleza, dar are dreapta-jos un LINK cu variantele de limba, alegeti romana tradusa de mosu-gugal daca nu va deranjeaza prea mult, eu prefer sa citesc o engleza corecta macar..

SIW apare mult ..pe toate serverele importante, mentionez numai CHIP-ONLINE german de exemplu..

Il puteti lua de pe pagina Gabriel Topala:

http://www.gtopala.com

Si ,daca va este lene..sau nu vreti sa-i dati o cafea, puteti vedea aici despre ce este vorba, dau programul SIW al lui @ Gabriel Topala mai jos, impachetat in WinRar sa-l puteti folosi oricand.

Eu il folosesc impreuna cu Everest, se completeaza reciproc.

Aceasta varianta exe trebuie despachetata cu WinRar si instalata ca program, dar aveti mai jos LINK cu varanta portable si de fapt aici, in posting 2. puteti descarca direct varianta portable, cea care nu trebuie instalata ca sa functioneze...merge linistit si cu Windows7 x64:

Gabriel Topala:SIW System Information Windows install (exe)
Download:
siw-setup.rar
(3.62 MiB) Downloaded 279 timesaici aveti tot pe pagina Topala LINK inspre VERSIUNEA PORTABILA/MOBILA (deci care nu trebuie instalata, ci numai copiata pe oarece stick eventual..si lucreaza:

http://portableapps.com/apps/utilities/siw_portable

Georg Schoenpflug von Gambsenberg
Last edited by Retras la cerere on 09.01.2012 13:04, edited 1 time in total.

Posts: 2048
Joined: 24.10.2006 14:53
PostPosted: 09.01.2012 12:54
2.

Gabriel Topala: SIW (System Information Windows) Portable Utility for download 2,4 MB


Il aveti aici...in Winrar impachetat
Nu trebuie instalat: il despachetati cu WinRar pe un USB Stick sau undeva in Downloads/Portable Utilities (puteti crea inainte Ordinul si subordinul) si apoi deschideti cand aveti chef si lucrati cu el...

Aveti sus o Leiste, un Header, cu tot felul de chestii cu care se poate lucra frumos..pana si Benchmark..
Informatiile lui sunt mult mai precise decat in Everest (acum Aida64, dar de fapt acest Aida64 fiind cu plata, trebuie sa fie complet si e clar ca trebuie sa fie mult mai extins..dar..cu plata).
Cine-l vrea actualizat, sa ia LINK-ul din posting-ul 1. de mai sus...
Acolo ii puteti multumi lui Gabriel Topala, autorul, pe pagina lui proprie si personala...si acolo gasiti si varianta profesionala sau business (cu plata) si multe alte chestii interesante.

Download aici:

siw_portable.rar
(2.4 MiB) Downloaded 237 timesGeorg Schoenpflug von Gambsenberg

Return to Calculatoare

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron