SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Lyoness - recomanzi si castigi

Pentru ca suntem prinsi cu munca de zi cu zi sau cu orice alte activitati care practic ne mananca mai tot timpul liber, am zis ca aici am putea sa ne intalnim la un paharel....de vorba.

Posts: 5
Joined: 13.11.2006 18:47
PostPosted: 13.11.2006 18:53
De curand sunt membru al companiei Lyoness.Despre care va povestesc mai departe.Compania functioneaza la nivel national ,deci si in Sibiu.
1.Lyoness este o companie care promite tuturor membrilor ei reduceri la magazinele din oras si din tara(pe fiecare ramura de activitate vor fi gasite magazine ce ofera discount).

2.Ce face Lyoness?--- formeaza un grup mare de cumpartori) pe care ii directioneaza spre anumite mag. din oras; in paralel sunt cautate si magazinele.

3.Pentru a face parte din "grupul de cumparatori Lyoness" ,este necesara o simpla inscriere gratuita.

4.La inscriere vei primi un "ID", adica un numar de identificare (reprezentat de nr curent) si o pagina personala pe site-ul oficial Lyoness (protejata de un "user" si o "parola".

Castiguri rapide:1% din toate cumparaturile pe care le faci in mag. partenere Lyoness si 0.5% din toate cumparaturile cunostintelor pe care le-ai inscris.

5."Partenerii comerciali Lyoness" adica magazinele ce au contract cu Lyoness vor oferi reduceri doar clientilor ce fac parte din "grupul de cumparatori Lyoness".

6.Cum se obtine dicountul?---clientul va plati pretul de pe raft ,iar pe spatele facturii va ruga vanzatorul sa treaca ID-ul si sa puna stampila.Iar factura sau o copie a acesteia o ve-ti trimite la sediul Lyoness.Lyoness va imparti discountul dupa cum urmeaza in exemplul de mai jos.

7."Partenerii comerciali Lyoness" ofera reduceri intre 4-27%.Sa luam un exemplu de 15% reducere.Ce se intampla cu reducerea?

1% - se intoarce in contul propriu
0.5% -merge la persoana care te-a inscris (sponsorul tau)
0.5% -merge la sponsorul sponsorului tau
1% -merge la Lyoness
12% -reprezentand diferenta de discount merge intr-un sitem de bonusuri.(unde sunt adevaratele castiguri).

8.Pentru a mari castigurile nu trebuie decat sa povestesti cunostintelor tale tot ce am scris mai sus si sa se inscrie si ele.Toate persoanele pa care le-ai inscris se numesc "directi" si ai 0.5% din cumparaturile lor,iar toate persoanele inscrise de directii tai se numesc pt tine "indirecti" si ai 0.5% si de la ei.


Pentru inscriere completati formularulde pe pagina oficiala lyoness.

Posts: 5
Joined: 13.11.2006 18:47
PostPosted: 25.04.2008 18:56
Cei mai mari parteneri comerciali Lyoness in acest moment sunt:

Real Hypermarket

Domo

Lukoil

Nalco (unic importator al produselor Ufesa si Valera)


Asa ca nu ezitati si inscrieti-va.
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 25.04.2008 18:59
aham... am vazut Vouchere (Tichete promotionale) de la Lyoness la noi la real.... :)
User avatar
Posts: 1855
Joined: 02.01.2007 15:39
Location: Sibiu
PostPosted: 26.04.2008 11:12
si chiar merge, Gas..? Pare iar o schema piramidala. Unul face bani pe spatele altor fraieri. am citit si rascitit situl lor, dar nu m-am prea luminat. E prea frumos sa fie adevarat, si nu cred ca aia sunt casa de caritate.

am luat la bani maruntim situl lor in germana- traducerile mereu pierd cate ceva si iaca ce am gasit " LYONESS bietet seinen Kunden und Hndlern eine einzigartige WIN-WIN-WIN Situation." Logica mea spune ca asa ceva e imposibil.
We will always be so much more human than we wish to be...
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 26.04.2008 13:16
Pai sunt tichete voucher emise de catre Real pt Lyoness am avut asa ceva ... insa nu stiu cum si in ce mod :D am sa incerc sa ma interesez

Sunt niste cartonase rosi pe care scrie Real hypermarket si p care ii imprimata sigla Lyoness iar p spate au stampila si semnatura directorului nostru, si evident sunt valabile doar la Real :) . Tichetele au valori de: 10 si 50 RON park...

Posts: 5
Joined: 13.11.2006 18:47
PostPosted: 26.04.2008 17:16
GAS wrote:Pai sunt tichete voucher emise de catre Real pt Lyoness am avut asa ceva ... insa nu stiu cum si in ce mod :D am sa incerc sa ma interesez

Sunt niste cartonase rosi pe care scrie Real hypermarket si p care ii imprimata sigla Lyoness iar p spate au stampila si semnatura directorului nostru, si evident sunt valabile doar la Real :) . Tichetele au valori de: 10 si 50 RON park...


Da asa este Lyoness a semnat un contract cu Real-ul ,in care cel din urma se angajeaza sa ofere o reducere de 5% la tot ceea ce cumpara membri Lyoness cu aceste tichete (in valoare de 10 si 50 ron).
Iar avantajul Real-ului este clar fidelizarea grupului de cumparatori Lyoness.

Prezentari Lyoness in Bucuresti, Craiova, Sibiu, Cluj, Valcea, Tg.Jiu, Oradea, Arad, Odorheiul Secuiesc, Brasov, Tg.Mures.
User avatar
Posts: 21
Joined: 08.09.2008 20:02
PostPosted: 17.09.2008 20:38
Am dat intamplator peste postul cu Lyoness si ma bucura sa vad ca mai sunt si altii interesati de aceasta afacere.
Pt cei interesati in Sibiu, in fiecare zi de marti, de la ora 18, la Hotel Continental Forum, sala Tokyo, se tine un Business Info, unde oricine poate afla cum poate primi bani inapoi de la fiecare cumparatura si cum poate sa faca din asta o afacere.
Pt membrii Lyoness, Sambata si Duminica (20,21 sept.) va fi organizat un seminar Lyoness in Sibiu.
Mai multe detalii pe http://www.lyoness.ro sau la doarluka@yahoo.com
User avatar
Posts: 21
Joined: 08.09.2008 20:02
PostPosted: 22.09.2008 16:01
Seminarul Lyoness de la Sibiu a fost, dupa parerea mea, un succes. Hotelul Continental Forum a oferit celor aproximativ 70 de participanti toate conditiile pt a se bucura de weekend placut si fructuos. Staff-ul Lyoness s-a intrecut pe sine in ce priveste organizarea, informatiile si atmosfera de care au avut parte participantii. A fost aprofundat sistemul Lyoness, au fost prezentate noutati privind campania de reclama care va incepe in octombrie in Austria si binenteles cei implicati au primit un real sprijin in munca lor.
doarluka@yahoo.com
User avatar
Posts: 21
Joined: 08.09.2008 20:02
PostPosted: 07.10.2008 06:42
In data de 30 oct 2008 la ora 20.00 pe ORF1 (Austria) se va difuza primul spot publicitar "Lyoness-bani inapoi de la fiecare cumparatura!". E semnalul de incepere al campaniei publicitare care va strabate va un val, toate cele 28 de tari din Europa in care Lyoness va fi activ. Daca astazi e prezent in zece tari cu un total de aprox 350 000 de clienti, reclama va aduce Cashback Card-ul pt milioane de cumparatori.
Ptr cei implicati in dezvoltarea retelei, membrii Business Team, campania de reclama inseamna mai mult. Pt ei campania va aduce sute de clienti directi din toate tarile, adica procente din cumparaturile zilnice ale acestora.
In Romania vom vedea/auzi de Lyoness la TV, Radio, internet, Afise deabia anul viitor (probabil prin vara). Asta inseamna inca aprox 9 luni de munca pt cei implicati.
Deci, spor la treaba!
doarluka@yahoo.com

Posts: 2048
Joined: 24.10.2006 14:53
PostPosted: 07.10.2008 21:51
doarluka wrote:In data de 30 oct 2008 la ora 20.00 pe ORF1 (Austria) se va difuza primul spot publicitar "Lyoness-bani inapoi de la fiecare cumparatura!". E semnalul de incepere al campaniei publicitare care va strabate va un val, toate cele 28 de tari din Europa in care Lyoness va fi activ. Daca astazi e prezent in zece tari cu un total de aprox 350 000 de clienti, reclama va aduce Cashback Card-ul pt milioane de cumparatori.
Ptr cei implicati in dezvoltarea retelei, membrii Business Team, campania de reclama inseamna mai mult. Pt ei campania va aduce sute de clienti directi din toate tarile, adica procente din cumparaturile zilnice ale acestora.
In Romania vom vedea/auzi de Lyoness la TV, Radio, internet, Afise deabia anul viitor (probabil prin vara). Asta inseamna inca aprox 9 luni de munca pt cei implicati.
Deci, spor la treaba!
doarluka@yahoo.comCred ca nu invatati nimic...si nici nu veti invata niciodata...
.
Cu cat e mai mare si desantata reclama..cu atat sunt preturile REALE mai umflate...

pentru ca ..milioanele EUR platite ptr. reclama trebuiesc scoase de undeva..deci din vanzare..deci din buzunarul cumparatorului...
Si...placinta cu reducerea 5%...aici in Jermania ma reguleaza cu 70% reducere....e de fapt...alta zi..acelasi KKT...
Pentru ca ...o pereche de pantofi produsi in SPANIA! cu 4,50 EUR sunt vanduti in Germania cu 120 EUR....Chiria si depozitarea ar costa ff. mult..la expirarea deverului..sfarsit de sezon (sfarsitul de sezon la vara incepe in Iunie...cel la iarna in Ianuarie...sezonul de Craciun incepe in vanzare prin Octombrie..si tot reduceri...de te miri ca nu dau faliment....deci la sfarsit de sezon pot sa-i vanda cu 59, 99 EUR..si sunt in castig...Dar atunci CAND inseala? La pretul de 120 EUR sau la pretul de 59.99 EUR?...IN AMANDOUA CAZURILE....si cand dau Faliment..mai inseala odata..apar curati sub alt nume..fara sa fi platit pagubele provocate...
DECI CINE FACE RECLAMA MARE ARE SI PRETURI UMFLATE..si calitate MIZERABILA....

Asa ca opriti-va cu reclama aici..sau platiti WEBMASTER-ului Taxele de rigoare...

Chiar credeti ca lumea din Sibiu e tampita? O data ati spus...destul...


Mai tineti minte 1984 a lui Orwell?
Ciocolata care s-a vadut cu 1 $ sa zicem pana saptamana trecuta....este anuntata de luni ca ieftinita la 2 $ in loc de 2,50$...si oamenii..cu memorie scurta de ziar..cred...
si cumpara in nestire pentru ca s-a ieftinit...

VARIANTE:

1.semnati un formular care are pe dos ceva scris...marunt..dar face parte din CONTRACT..deci sunteti de acord cu ceva necitit...poate fi orice...sigur spre avantajul FIRMEI...

2.Pe partea din fata are o rubrica cu 2 casute goale.. sa se puna numa X...una ptr X= DA, alta ptr.X=NU..daca le lasati goale...completeaza FIRMA ce-i convine...si sunteti legati prin CONTRACT ca va tineti de cuvant si eventual platiti...

3.Cea mai curveasca treaba...e o casuta unde scrie ca sunteti de acord sa fiti contactati de partenerii FIRMEI..si semnati si dati adresa...
SI AICI E O CHESTIE..se colectioneaza adrese in nestire...si pachetele de adrese SUNT PLATITE...Bancile Americane aduna date pe rupte...
...
Sper ca nu va ganditi ca dau atatia bani sa adune adrese si nume pentru felicitari de ziua ta...Georg Schoenpflug von Gambsenberg, Ulm/Sflingen, Deutschland
User avatar
Posts: 21
Joined: 08.09.2008 20:02
PostPosted: 09.10.2008 16:07
Georg, din cate vad eu, nu prea stii ce inseamna Lyoness si probabil l-ai asociat cu vreo retea de vanzari. Vad ca esti suparat pe comert (asa cum se face el astazi), dar banuiesc ca mergi si iti cumperi produsele de care ai nevoie, la fel ca noi ceilalti, din magazine. Banuiesc ca iti cumperi si produse care au reclame scumpe la tv si banuiesc ca daca ar fi proaste si scumpe nu le-ai cumpara. Nici mie nu-mi place politica "reducerilor" de sezon, dar asta e cu totul altceva.
Acum trebuie sa te dezamagesc: Lyoness nu vinde si nu promoveaza nici un produs.
Lyoness aduce oamenilor niste bani inapoi din cumparaturile zilnice. Produsele pe care le cumpara omul sunt aceleasi (mancare, haine, benzina, etc) si preturile probabil aceleasi. De exemplu o cola costa aproximativ la fel si la Real si la Kaufland. Eu daca o cumpar in Real primesc cateva procente inapoi, daca o cumpar din Kaufland las acele procente in magazin.
Prin Lyoness cumparatorul primeste cateva procente inapoi. Asa functioneaza. Nu e nimic ascuns, nimic oneros.
In Sibiu exista mai mult de 1000 de cumparatori inscrisi in Lyoness (inca de acum 2 ani, pe vremea aia nu prea existau multi comercianti) si probabil doar jumatate din ei isi fac frecvent cumparaturile asa. Dar pt ei functioneaza. Pt ei painea are acelasi gust, apa minerala e la fel, benzina din masina costa la fel... doar banutii pe care ii primesc inapoi in plus fac diferenta.
Intentia mea nu e sa intru in polemica cu tine despre un subiect pe care eu il cunosc si tu nu. N-ar fi corect. Nici nu vreau sa te conving pe tine personal ca Lyoness e bun.
Daca vrei informatii despre Lyoness, cauta pe http://www.lyoness.ro. Tot acolo poti accesa paginile din celelalte 9 tari. Daca vrei sa te edifici, uita-te lputin la comerciantii din Austria, de exemplu. O sa vezi nume pe care sigur le cunosti.
Daca vrei intradevar si te intereseaza subiectul, pot sa-ti ofer orice informatie cu mare placere. (doarluka@yahoo.com)
User avatar
Posts: 1855
Joined: 02.01.2007 15:39
Location: Sibiu
PostPosted: 09.10.2008 17:52
Sa revenim...Citez pe doarluka " Eu daca o cumpar in Real primesc cateva procente inapoi, daca o cumpar din Kaufland las acele procente in magazin. Prin Lyoness cumparatorul primeste cateva procente inapoi. Asa functioneaza. Nu e nimic ascuns, nimic oneros."
Sa inteleg ca la sfarsit de an , semestru sau secol, daca ma duc cu cardul Lioness mi se dau procentele alea cash in mana?? Hai na, ce sunteti Casa de Caritate? Care hot cinstit iti da banii inapoi? De unde si DE CE primesc banii inapoi, procentele sau reducerile? Mai ales DE UNDE. Pe situl acela am gasit la documente in PDF si o lista de pozitii. Amway, anybody? Oriflame va zice ceva? Cine e noua Monica Tatoiu a alimentelor? Mai bafta, si noroc mult celor care intra in sistema!
Last edited by dreamwind55 on 09.10.2008 17:55, edited 1 time in total.
We will always be so much more human than we wish to be...
User avatar
Posts: 1855
Joined: 02.01.2007 15:39
Location: Sibiu
PostPosted: 09.10.2008 17:54
Ah da, felicitari teamului de marketing pentru timing! Pica bine, taman acuma cand romanul nu mai stie pe unde sa stranga cureraua. Way to go, boys. Precis ti-ai castigat un loc la team-buildingul ala misto de la Sinaia.
We will always be so much more human than we wish to be...
User avatar
Posts: 21
Joined: 08.09.2008 20:02
PostPosted: 10.10.2008 12:24
dreamwind55 wrote:Sa revenim...Citez pe doarluka " Eu daca o cumpar in Real primesc cateva procente inapoi, daca o cumpar din Kaufland las acele procente in magazin. Prin Lyoness cumparatorul primeste cateva procente inapoi. Asa functioneaza. Nu e nimic ascuns, nimic oneros."
Sa inteleg ca la sfarsit de an , semestru sau secol, daca ma duc cu cardul Lioness mi se dau procentele alea cash in mana?? Hai na, ce sunteti Casa de Caritate? Care hot cinstit iti da banii inapoi? De unde si DE CE primesc banii inapoi, procentele sau reducerile? Mai ales DE UNDE. Pe situl acela am gasit la documente in PDF si o lista de pozitii. Amway, anybody? Oriflame va zice ceva? Cine e noua Monica Tatoiu a alimentelor? Mai bafta, si noroc mult celor care intra in sistema!

Daca interesul tau e real poti afla ceea ce te intereseaza in fiecare zi de miercuri, la Hotel Continental Forum, de la ora 18. Acolo se tine un info unde cei prezenti pot intelege cum functioneaza Lyoness. Eu chiar te invit sa mergi. Ce ai de pierdut? Daca nu-ti place ai pierdut o ora, daca iti place... sa-mi spui si mie.
Osa incerc sa-ti raspund totusi in cateva cuvinte. Pentru ca suntem aprox 40 000 de clienti Lyoness in Romania, Realul, la fel ca si alti comercianti ne vor... clientii lor fideli. Pt asta ne dau discounturile respective. Saptamanal vei primi plati din partea Lyoness.
Pt a evita o noua neintelegere vreu sa-ti spun ca la Real (ca si in alte cateva retele) inca nu poti folosi cardul Lyoness (e vorba de implementarea sistemului) ci deocamdata folosim Voucere originale emise de Real pentru Lyoness.
Daca vorbim de MLM-urile respective, intradevar si Lyoness e o retea de cumparaturi, doar ca se deosebeste radical de acestea. Lyoness nu iti ofera nimic de vanzare, nu te convinge ca un produs e mai bun ca altul. Iti ofera doar niste comercianti care iti dau niste bani inapoi. Daca iti place mergi la ei, daca nu, nu.
doarluka@yahoo.com

Posts: 599
Joined: 21.05.2007 18:41
PostPosted: 10.10.2008 20:43
Imim place unde a intrat reclama asta cu Lyoness. Uitati-va la titlu...
Next

Return to SSDD (same shit different day)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron