SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Imaginea psihologului in societatea contemporana - Sibiu

Pentru ca suntem prinsi cu munca de zi cu zi sau cu orice alte activitati care practic ne mananca mai tot timpul liber, am zis ca aici am putea sa ne intalnim la un paharel....de vorba.

Posts: 1
Joined: 22.12.2011 12:52
PostPosted: 22.12.2011 16:06
Buna ziua!

Sunt studenta la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi. In prezent, efectuam un studiu la nivel national care are ca scop identificarea imaginii psihologului in societatea contemporana din Romania. Prin intermediul acestui mesaj, v-as ruga sa completati chestionarului urmator care reprezinta o parte importanta a studiului.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEdRYk1wdmx6eHU0RDhCRlprcldOcVE6MQ

Chestionarul este scurt, are doar 2 pagini. Va asiguram ca informatiile pe care ni le oferiti au caracter confidential.
Completarea de catre dumneavoastra a fiecarei scale a acestui chestionar prezinta o importanta speciala pentru demersul nostru, motiv pentru care va rugam, daca aveti amabilitatea, sa distribuiti acest chestionar si cunostiintelor dvs.
In schimbul timpului pe care il acordati completarii acestui chestionar, la finalul cercetarii va putem furniza prin email rezultatele ce vor fi obtinute. Daca sunteti interesat, va rugam sa completati campul aferent adresei dvs. de email.
Tot prin inscrierea adresei de e-mail, prin tragere la sor?i, ave?i posibilitatea de a castiga un pachet de carti din domeniul Psihologieiei.
Fiind vorba de un studiu national, dorim ca esantionul nostru sa fie reprezentativ. Asadar si parerea sibienilor conteaza.

Va multumesc anticipat, in numele intregii echipe, pentru sprijinul acordat.
Multumesc si echipei de administratori pentru permisiunea de a posta acest chestionar.

O zi buna, tuturor!

Return to SSDD (same shit different day)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron