SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

O noua afacere MLM (urmand sa fie lansata)

Pentru ca suntem prinsi cu munca de zi cu zi sau cu orice alte activitati care practic ne mananca mai tot timpul liber, am zis ca aici am putea sa ne intalnim la un paharel....de vorba.

Posts: 1
Joined: 12.02.2011 12:31
PostPosted: 12.02.2011 12:32
http://www.prelaunchmalaysia.com/sorghe

Suntem o companie de tehnologie de foarte mare succes cu sediul in St Louis, Statele Unite ale Americii ?i am dezvoltat una dintre aplica?iile cele mai unice lansate vreodat?.

Compania este bine finan?at?, lipsita de orice fel de datorii, ?i are una dintre cele mai puternice conduceri din Statele Unite ale Americii, de la CNN la banci private, de la afaceri MLM la milionarii internetului. Toate la un loc au rolul de a crea aceasta incredibila afacere de tip MLM.

Puteti fi cu un pas inainte de acum daca va inregistrati in cel mai scurt timp posibil.

Suntem acum in pre-lansarea globala ?i ave?i ?ansa unic? de a va inregistra gratuit.

Timpul este esen?ial, aplicatia fiind in faza de dinaintea lansarii in tara dumneavoastra, trebuie sa va grabiti pe cat posibil.

n Australia, Statele Unite ale Americii, Canada, Malaezia, Marea Britanie liderii MLM s-au alaturat programului, urmand ca si restul lumii sa faca acest lucru.

Dupa ce vedeti filmul de pe pagina primita de la mine (http://www.prelaunchmalaysia.com/sorghe), apasati pe butonul Join (dreapta sus) si inscrietiva folosing informatii adevarate. Nu veti fi intrebat de nici un fel de metoda de plata sau card etc (deci daca dati de asa ceva, inseamna ca nu sunteti unde trebuie). Procesul de inregistrare este complet gratuit si informatiile date de tine nu vor fi vandute/date nimanui.

Odata ce v-ati inregistrat, veti primi un website gratuit din partea companiei, un website de prezentare a aplicatiei, cu ajutorul caruia puteti inscrie cat mai multi oameni sub dumneavoastra, pentru a va maximiza castigurile atunci cand programul va fi lansat.


Duceti vestea mai departe, pentru a fi sigur ca familia, prietenii, asociatii si oricine altcineva se vor inregistra prin intermediul tau.
Nu uita, ca ai ocazia sa faci bani de pe orice persoana care se inscrie dupa tine, necontand ca e inscrisa de tine sau nu (bineinteles, cei inscrisi de tine conteaza mult mai mult).
Cei inscrisi de tine, vor primi si ei un website gratuit, putand astfel sa inscrie si ei la randul lor alti oameni, si astfel cu cati inscrii mai multi, cu atat vor inscrie si ei altii la randul lor, toata lumea castigand.

De exemplu, daca inscrii 50 de persoane interesate de aceasta noua oportunitate, cu ajutorul site-ului tau, si daca cei 50 (care vor avea propriul lor website) vor inscrie la randul lor la fel cate 50, atunci vei avea 2500 de oameni sub tine direct sponsorizate de tine.

Google produce circa $1,3 milioane in fiecare zi din Pay Per Click, si noi ne propunem sa va aratam cum puteti profita si voi de aceasta schema.
Aceasta aplicatie, construita in principiu pe platforma Microsoft, si stand deasupra Google, Yahoo, Bing si deasupra tuturor marilor motoare de cautare se extinde acum la nivel global.
Scopul nostru este ca in urmatoarele 12 luni, sa avem aceasta aplicatie pe toate calculatoare personale ale utilizatorilor nostrii.
Sansa este de partea noastra, cu cat ne inregistram mai rapid cu atat vom avea mai multi oameni sub noi, iar cand aplicatia va fi lansata castigurile vor fi uimitoare. Se cunoaste faptul ca intr-un joc MLM cu cat esti mai sus cu atat castigi mai mult, asadar eu as zice sa va grabiti.
Pentru a nu rata aceasta oportunitate, accesati http://www.prelaunchmalaysia.com/sorghe

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati la adresa de MAIL (soring.0459@yahoo.com)

Return to SSDD (same shit different day)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron