SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

O investitie interesanta

Pentru ca suntem prinsi cu munca de zi cu zi sau cu orice alte activitati care practic ne mananca mai tot timpul liber, am zis ca aici am putea sa ne intalnim la un paharel....de vorba.

Posts: 4
Joined: 22.12.2010 19:03
PostPosted: 22.12.2010 19:06
O afacere profitabila cu 6 lei !
O sa razi la inceput, ca nu crezi, dar mai tarziu o sa razi (multumit) cand o sa vezi ca da roade.
Castigi multi bani cu o investitie minima de 6 lei! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie pana la final textul.
Eram sceptic, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gandit "chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 50 de forum-uri sau adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 lei.
Surpriza!... Ghici ce s-a petrecut !... Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 27 lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 lei. In a treia saptamana stransesem 2547 lei! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto!).
Sa-ti spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand te sfatuiesc sa salvezi pe hard sau sa printezi articolul ca sa il ai la indemana. Apoi urmezi pasii de mai jos :
- PASUL 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure). Daca hotarasti sa nu iti vina plicurile la adresa unde stai, ai putea sa inchiriezi o casuta postala care costa 4 lei pe luna), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
1. Vlad Dan, str.Crivina nr.30, 325150-Anina 2, jud.Caras-Severin.

2. Olvedi Andrei ,str. Ciobanului nr.6 ,ap.49,400531 Cluj-Napoca ,jud. Cluj
3. Macinic David, Str. Mihail Kogalniceanu Bl.70 Ap.3 Sebes, Jud. Alba
4. Catalin Girea, Aleea Parcul Tineretului, nr.11, bl. B23, sc.A, ap.8, Botosani, jud. Botosani
5. Ignat Bogdan, str. Veteranilor nr. 25, 615200 Targu Neamt, jud. Neamt
6. Melinte Iliuta, str. Marasesti, nr. 79, 615200 Targu Neamt, Neamt
- PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc.). Astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie. Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intarii increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit, numele tau nemaiaparand pe liste noi.
- PASUL 3: Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri sau newsgroup-uri (sunt o groaza) sau trimite cat mai multe mailuri. 50 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, deschizi un fisier gol si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a apoi salvezi fisierul . Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Iti sugerez sa treci ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri. GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : mai multe newsgroup-uri inseamna mai multi bani! Tot ce trebuie este un minim de 50, dar recomand cat mai multe!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! De ce? Din cele MINIM 50 de publicari pe care le-ai facut sa spunem ca primesti 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci ai castigat 5 lei cu numele tau pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai ti-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 50 de articole cu numele tau pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 5 lei. Tu primesti astfel 5x5x1leu = 25 de lei. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castigi 125 de lei cu numele tau pe pozitia a 4-a, 625 de lei cu numele tau pe pozitia a 3-a, 3125 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 15625 de lei cu numele tau pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 50 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 50 de ori. Iti dai seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Unii au spus dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban? Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?
Joaca cinstit si corect si adresa te va ajunge pe mii de forumuri, astfel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! Vei avea numai de castigat ! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie si anume legea multiplicarii. Crezi ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat o sticla de vin ?? Nu... Se cumpara industrial ... Deci daca joci corect si trimiti plicuri, adresa ta va aparea pe mult mai multe site-uri si vei primi cu muuult mai multi bani! Bafta!
Uite cum poti sa gasesti adresele unde sa postezi anuntul tau! Intra pe http://www.google.ro , la pagini in limba romana si tasteaza: anunturi gratuite online ; apar o multime de adrese de site-uri; intri si dai acolo anuntul tau.
Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la light_master22@yahoo.com
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 22.12.2010 19:52
mai circula pe internet vrajeala asta invechita? :))

Posts: 4
Joined: 22.12.2010 19:03
PostPosted: 22.12.2010 20:59
Fiecare cu opinia lui. :)
User avatar
Posts: 115
Joined: 15.04.2008 07:31
PostPosted: 23.12.2010 08:20
:lol: chiar mai exista chestia asta ?!
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 23.12.2010 08:48
DarkM wrote:Fiecare cu opinia lui. :)

daca tu crezi in asa ceva inseamna ca ai o problema , o problema care se numeste "naivitate" :)

Posts: 4
Joined: 22.12.2010 19:03
PostPosted: 23.12.2010 14:24
Asa credeam si eu...pana au venit banii...
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 23.12.2010 14:27
DarkM wrote:Asa credeam si eu...pana au venit banii...

banii celor care au pus botul la minciuna ta? :)) te cred

Posts: 4
Joined: 22.12.2010 19:03
PostPosted: 23.12.2010 14:52
Deja asta arata cat de mult e minciuna si cat nu. Daca fiecare fac cum am facut eu, atunci la fel pot primi si ei bani in urma "minciunii".
User avatar
Site Admin
Posts: 1029
Joined: 19.01.2004 18:01
Location: Sibiu
PostPosted: 23.12.2010 16:45
ACEST POST A FOST INCHIS
deoarece NOI (a se citi echipa http://www.sibiul.ro ) , nu incurajam sub nici o forma genul acesta de.... nu stiu cum sa le spun ca nu e excrocherie, genul acesta de practici de a "face bani" (a se lua in calcul ghilimelele de rigoare).
Postul probabil ar fi fost sters daca un utilizator "cu greutate" (la propriu si la figurat :P ) al forumului, nu ar fi raspuns.
Acestea fiind spuse, am rugamintea ca la astfel de posturi sa nu mai raspundeti pentru a le putea sterge (a nu se intelege ca cenzuram, dar in acelasi fel in care la TV nu se incurajeaza consumul de alcool si tutun, noi vrem sa evitam tentativele de inducere in eroare a utilizatorilor acestui forum)

NOI (a se citi echipa http://www.sibiul.ro )
Cea mai bun? metod? de a-l face pe Dumnezeu s? rd? este s?-i poveste?ti planurile tale de viitor.

Return to SSDD (same shit different day)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron