SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

My two pennies...

Pentru ca suntem prinsi cu munca de zi cu zi sau cu orice alte activitati care practic ne mananca mai tot timpul liber, am zis ca aici am putea sa ne intalnim la un paharel....de vorba.
User avatar
Posts: 32
Joined: 20.09.2007 15:51
PostPosted: 11.11.2010 22:22
... sau o "Poveste cu juma' de jurnalist"


N-am nici in clin, nici in mineca cu jurnalistica si de aceea ma abtin a categorisi meseriasul care a... scremut (scuzati-mi micile scapari dar "scremut" mi s-a parut a fi termenul cel mai potrivit in acest caz) articolul redat la http://www.sibiul.ro/stiri-locale/atmos ... une/35128/

Cer totusi ajutor binevoitorilor de pe acest forum, rugindu-i sa ma ajute sa inteleg si eu despre ce e vorba in acel articol. Caci eu, de unul singur, n-am facut prea mare brinza:
- "[...] arena din Parcul Sub Arini [...]" - aha, locatia evenimentului a fost repede lamurita
- "[...] gazisti din Medias si banateni [...]" - e clar cine sint protagonistii... sau... hm, mai bine zis, de unde se trag !?
Buuun, am citit jumatate de articol si am lamurit deja citeva elemente importante!
- "echipa" - aha, deci nu a fost un concert, nu a fost balet, nu a fost o demonstratie...
- "minge" - sint tot mai convins ca a fost un eveniment sportiv. Unul cu o minge !
Sint din ce in ce mai optimist! Puzzle-ul prinde contur si sint pe cale de a rezolva enigma... Ooops... na, ca s-a terminat. Articolul. Si evenimentul.
:shock:
Heeeiiiii, mmaaaaa, da' cine a cistigat ? (hm, sau poate ca fost gimnastica ritmica, exercitiul cu mingea, participind echipele gazistilor si banatenilor?! Vor fi fost gratiosi macar ?)


Ehei... inca reusesc sa feresc tastatura de tot ceea ce-mi clocoteste mie acum... Va las si pe voi sa judecati si sa va dati cu parerea... Eu ma opresc aici.
:surrender:
User avatar
Posts: 679
Joined: 05.06.2007 18:35
Location: sibiu
PostPosted: 12.11.2010 17:47
pai avand in vedere ca se descria atmosfera din tribune, nu stiu cat de necesar era sa precizeze scorul, echipele, desfasurarea meciului etc. mai ales ca articolul (aparut in tribuna daca nu ma insel) era legat de alt articol in ziua cand a aparut in care se relata tehnic desfasurarea meciului. ce ai prezentat tu e un semi-articol parte a altuia mai mare. de aceea ar fi insemnat o repetitie inutila sa spui sa atmosfera cu pricipa s-a intamplat la un meci de fotbal (respectiv gaz metan medias - poli timisoara)
Putini sunt cei care stiu, cat de putin ar trebui sa stie, ca sa stie, cat de putin stiu de fapt
William Shakespeare

http://www.flickr.com/photos/34567649@N07/

http://www.patrimoniuromanesc.ro/

"Exista ceva mai greu de suportat decat frigul, foamea si intunericul, e rusinea fata de propria lasitate" Vasile Gogea, 20 decembrie 1989

Image
User avatar
Posts: 32
Joined: 20.09.2007 15:51
PostPosted: 17.11.2010 19:35
Multzam, ady; apai daca-i asa cum zici tu, atunci mi s-o mai inseninat fruntea o tzirica ;-)

Return to SSDD (same shit different day)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron