ai enumerat 3 masini din clasa mica (Fabia, Fiesta si Corsa) si una din clasa medie cu pret de clasa mica (Kia C'eed)
din cate vad excluzi masinile din clasa mini si vrei, in principiu o masina din clasa mica. corect, pentru o femeie de varsta ta e f bine gandit.
acum, din cele 3 mici nu iti recomand Fabia deoarece am auzit ca unii au avut probleme cu ele. Fiesta si Corsa arata bine si nu am auzit ca ar fi probleme.
in plus eu iti recomand sa iei in calcul si masinile japoneze de la Toyota (Yaris) si de la Mazda (Mazda2). saptamana trecuta noua Mazda2 a obtinut la salonul auto de la New York titlul de "masina anului 2008 in lume".
eu am ales Mazda2 si o astept sa-mi vina in preajma pastelui. e cea mai usoara, mai economicoasa si mai ecologica masina din clasa ei. si, dupa mine, e si cea mai frumoasa.
despre Kia C,eed nu vreau sa comentez prea multe. coreeana e facuta in Slovenia si are o garantie generala de 7 (sapte) ani ceea ce mi se pare dubios de mult pentru o masina care doar a aparut pe piata si nu se stie cum se comporta in utilizare. de la prietenii care au C'eed stiu ca sunt puturoase (lenese) si e explicabil avand in vedere ca sunt masini grele cu motoare de mica putere. in rest, dotarile din interior iti pot lua ochii sau chiar mintile
nu uita ca in vestul Europei, in special in Germania, si chiar si in USA masinile japoneze sunt recunoscute ca fiind cele mai fiabile masini din lume.
pana in toamna o sa ajunga si in Romania noua Ford Fiesta care arata bestial si trebuie obligatoriu luata in calcul.
mult succes in alegerea marcii si a modelului.