SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Cercetare psihologica - Atasamentul fata de organizatie

Pentru ca suntem prinsi cu munca de zi cu zi sau cu orice alte activitati care practic ne mananca mai tot timpul liber, am zis ca aici am putea sa ne intalnim la un paharel....de vorba.

Posts: 1
Joined: 08.05.2013 09:47
PostPosted: 08.05.2013 09:49
Buna ziua, numele meu este Vlad Mihai, sunt colaborator in cadrul departamentului de Psihologie de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti si lucrez impreuna cu cativa colegi la o cercetare in psihologia resurselor umane.
Scopul este de a adapta pentru populatia Romaniei unul dintre cele mai consacrate instrumente de evaluare a comportamentului organizational, Organizational Commitment Scale (OCS) (Allen & Meyer, 1990), un test ce masoara niveul de atasament fata de organizatie al unui angajat.
Pentru a putea adapta acest test in limba romana si pe populatia romaneasca avem nevoie de un lot de participanti destul de mare, de aceea, va cer ajutorul. Astfel, cine este angajat in momentul completarii si doreste sa ia parte la acest proiect trebuie sa completeze acest chestionar.

Chestionarul are 52 de itemi care masoara gradul de atasament si implicare in organizatia in care lucrati in momentul de fata. Completarea lui dureaza in jur de 10 minute.

In semn de multumire, cine doreste, va primi gratuit profilul psihologic al atasamentului fata de organizatie oferit de testul "Organizational Commitment Scale". Profilul cu rezultatele interpretate il veti primi in maxim 10 zile de la completarea testului pe adresa de email pe care o scrieti in rubrica de la finalul testului.

Accesul la test se face in mod direct prin accesarea unui link. Se va deschide o fereastra cu testul propriu-zis si variantele de raspuns. Dupa completare apasati "Trimiteti". Acesta este linkul testului:

https://docs.google.com/forms/d/1R63qFd ... s/viewform

Mentionez faptul ca nu este nevoie sa va treceti identitatea (numele real), insa la finalul testului, trebuie sa introduceti in rubrica Email, mail-ul dumneavoastra pentru a va putea trimite profilul cu rezultatele interpretate.

Multumim anticipat tuturor celor care vor lua parte la acest proiect. Va doresc toate cele bune
.
Vlad Mihai.

Return to SSDD (same shit different day)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron